Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
"amit más fejlesztő természetesen használhat a jövőben" Kíváncsi vagyok, hogy ez anyagilag hogy játszódott le, mert nem hiszem, hogy GPL jelleggel.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Picturemaker
őstag
Kár lecserélni, mert sokkal természetellenesebb. Úgy néz ki, mintha egy tükör, vagy legalább egy nagy derítőlap verné vissza a fényt jobbról a bal oldalon lévő árnyékos részre.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
polika
senior tag
válasz Picturemaker #2 üzenetére
Szerintem a kettő között van valahol a jó megoldás, a fény beszűrődés szerintem is túlzott, még ha vmi világos felület is lenne jobb oldalt akkor is túlzott ahogy a meleg fény beszűrődik az árnyékos részekre, viszont az árnyékos részen az eldugodtabb részek sötétülése a kifejezetten jó (lásd középen a bemélyedés, ill bal oldali fény által nem világított árnyékos részek) és életszerűbb mint az egységes fakó másik kép.
-
bsh
addikt
azért természetellenes, hogy az engine hű lehessen a nevéhez.
-
VIC20
őstag
,,globális illumináció"
angol-magyar szótár nem volt kéznél? Vagy illuminált tudatállapotban követte el a cikket a szerző?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Azt bírom hogy valaki mindig jól megasztmondja, hogy miért rosszabb a jobb...
-
Az ilyen ket kepes dolgokra valami ilyesmi megoldas jo lenne.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
FLATRONW
őstag
Ez mind szép és jó, a különbség is látványos, azonban kíváncsi lennék egy olyan képre is ahol az UE4 alapértelmezett GI megvilágítását használják. Így nem kaptunk semmilyen összehasonlítást a két eljárás között.
[ Szerkesztve ]
-
VIC20
őstag
válasz bitblueduck #8 üzenetére
Hát, nem tudom; elég régen foglalkozom informatikával, de tény, hogy csak hobbiszinten. Megszoktam a ,,processzort", de a ,,feldolgozó" sem okozna gondot. Viszont szegény ,,megvilágítás" angolosítása magyar szövegben nekem erőltetettnek tűnik. (Ld. ,,polygon" --> poligon, sőt, Uram bocsá' sokszög.)
-
KisDre
senior tag
-
VIC20
őstag
,,Van ahol muszáj szakszavakat használni. Minek magyarítani, ha..."
- Hát éppen ez az: nem kell magyarítani, mivel van rá magyar kifejezés.
(- De ha nem lenne, akkor meg miért ne lehetne magyarítani?)
- Ennélfogva nem is muszáj IDEGEN szavakat használni.
- Mert a szakszó sem azonos az idegen szóval (még ha van is - szakterülettől függően - kisebb vagy nagyobb átfedés a kettő között. -
tocsa
senior tag
Ez nekem is feltunt, de lehet, hogy direkt a demo kedveert van igy. A globalis illuminacio pont ebben eros, es minden attol fugg, hogy pl annak a vilagos homokos feluletnek az anyag tulajdonsagait hogyan konfiguraltak. Lehet a demo kedveert feltoltak a visszaverodesi kepesseget... es annka az eredmenye ez, jobban kihangsulyozza a technologia jelenletet. Remelhetoleg a valos jatekban megtallajak az egyensulyt, es a homokos talaj nem reflektor tukor lesz.
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
tocsa
senior tag
Nem irtam sehol, hogy tukrozodo visszaverodes. Diffuz visszaverodesre gondoltam en is mas kulonben femes lenne a felulet, csillogna, fenyes lenne. A diffuz visszaverodeshez is tartozik egy koefficiens, azt toltak tul.
[ Szerkesztve ]
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest