Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ez nekem is feltunt, de lehet, hogy direkt a demo kedveert van igy. A globalis illuminacio pont ebben eros, es minden attol fugg, hogy pl annak a vilagos homokos feluletnek az anyag tulajdonsagait hogyan konfiguraltak. Lehet a demo kedveert feltoltak a visszaverodesi kepesseget... es annka az eredmenye ez, jobban kihangsulyozza a technologia jelenletet. Remelhetoleg a valos jatekban megtallajak az egyensulyt, es a homokos talaj nem reflektor tukor lesz.
-
bsh
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
azért természetellenes, hogy az engine hű lehessen a nevéhez.
-
polika
senior tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Szerintem a kettő között van valahol a jó megoldás, a fény beszűrődés szerintem is túlzott, még ha vmi világos felület is lenne jobb oldalt akkor is túlzott ahogy a meleg fény beszűrődik az árnyékos részekre, viszont az árnyékos részen az eldugodtabb részek sötétülése a kifejezetten jó (lásd középen a bemélyedés, ill bal oldali fény által nem világított árnyékos részek) és életszerűbb mint az egységes fakó másik kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi