- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
válasz
Picturemaker #2 üzenetére
Ez nekem is feltunt, de lehet, hogy direkt a demo kedveert van igy. A globalis illuminacio pont ebben eros, es minden attol fugg, hogy pl annak a vilagos homokos feluletnek az anyag tulajdonsagait hogyan konfiguraltak. Lehet a demo kedveert feltoltak a visszaverodesi kepesseget... es annka az eredmenye ez, jobban kihangsulyozza a technologia jelenletet. Remelhetoleg a valos jatekban megtallajak az egyensulyt, es a homokos talaj nem reflektor tukor lesz.
-
bsh
addikt
válasz
azért természetellenes, hogy az engine hű lehessen a nevéhez.
-
polika
senior tag
válasz
Szerintem a kettő között van valahol a jó megoldás, a fény beszűrődés szerintem is túlzott, még ha vmi világos felület is lenne jobb oldalt akkor is túlzott ahogy a meleg fény beszűrődik az árnyékos részekre, viszont az árnyékos részen az eldugodtabb részek sötétülése a kifejezetten jó (lásd középen a bemélyedés, ill bal oldali fény által nem világított árnyékos részek) és életszerűbb mint az egységes fakó másik kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest