Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #23 üzenetére
Várhatóan a hónapban már nem fogok semmit sem venni vagy végigjátszani és kihagytam a februárt is, most egyben letudom a kettőt:
2023. Február/Március
Vásárlások: - 1
- Sea of Thieves Deluxe Edition: elárazás történt az Xbox Store-ban. 10.700.- helyett 1.070.- forintért lehetett megvenni. Nem hagyhattam ott, tudjátok a "gyerekeknek". Hiába, hogy megvan Game Pass-ban is.Végigjátszások, eladások: + 0
+ Power Wash Simulator: Lara Croft DLC
+ Destiny 2: Lightfall sztoriÖsszesen a hónapban: -1
---------------------------
Éves összes: 0Vélemények:
- Destiny 2: lepörgött a Lightfall sztorija. Plusz pontot nem adnék érte, mert nem volt olyan mértékű, mint egy önálló játék, de három karakterrel is végigvittem Legendary szinten. A történet nem olyan mély, mint a korábbi kiegészítőké, láthatóan ezzel csak megágyazott a Bungie a végső összecsapásnak, a Final Shape-nek, de mindig nagy élmény csapatban játszani a játékkal - volt szerencsém harmadmagammal (ldave-el és egy másik klántárssal) közösen végigvinni.
- Power Wash Simulator: Lara Croft kiegészítő: jó volt újra kézbe venni a szerszámot (sic!) és Lara otthonát ill. dolgait tisztára mosni. Az persze felvet bennem egy kérdést, hogy miként lehet egy ilyen kinézetű nőnél még a plafon is saras.Amikkel játszom:
- Destiny 2: a sztori lezárta után elindult a "grind", jelentős power level emelés mellett számos új helyszín és activity került be a játékba. Aki játszik MMO szerű multiplayer játékkal az tudja, hogy mennyire örömteli tud lenni ha végre nem csak a megszokott dolgokkal találkozik az ember. Volt szerencsém az új Raid-et is kipróbálni, ami látványos nagyon, ugyanakkor kevésbé nagy kihívás mint pár elődje. De a farmolás tekintetében ez korántsem baj.
- Immortal Fenyx Rising: habár a Destiny mellett nem hiszem, hogy lesz rá időm, de februárban félbehagytam és azóta is nagyon várom, hogy folytassam.
- AC Valhalla: még 1-2 a sztorihoz má rnem kapcsolódó event van amit szeretnék kipróbálniAmikkel tervezek játszani:
- Power Wash Simulator: Final Fantasy DLC és achievementek: megérkezett az új DLC, ami már a Final Fantasy-ra koncentrál ill. felfedeztem magamnak az Xbox Achievement-eket is, amiket külön élvezet egyesével feloldani, még ha emiatt kvázi újra is kell játszanom az alapjátékot.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2022 után idén is folytatódik a NGB Mindenek előtt, pontozás nélkül, simán csak listát vezetve, amolyan játéknapló...
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest