- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly #6 üzenetére
Dual channel természetesen előnyös ahogy a +8gb ram is aminek van értelme, de gondolom a dvga-n fogsz játszani nem az igp-n. Természetesen van előnye a gyorsabb és alacsonyabb időzítésű ramnak, de véleményem szerint annál a konfigurációnál nem fogsz belőle sokat érezni, mert játékok alatt a teljesítményt a dvga fogja limitálni és a cpu meg malmozni fog.
Ha be tudod állítani az msi afterburnert nézzd azzal a hardver kihasználtságot játékok alatt, ha nem akkor pedig a hwinfoval, utóbbit könnyebb használni és látni fogod hogy mi mennyin megy. Mert ha a dvga megy folyamat 99-100%-os terheltségen játékok alatt a cpu meg alig pörög akkor felesleges 3200-as kitet venni alá szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezúttal egy MSI notit vettem meg magamnak. Mert rájöttem mégis hiányzik a játék ilyesmi.Ezt meg egész jó áron...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest