Aktív témák
-
moonlight115
őstag
Halihóhahó!
Én még sose dolgoztam éjszaka, nem is tudom, milyen lenne éjfélkor mondjuk dauerolni vagy kontyot fésülni. Rám inkább hajnalban van igény, mikor munkakezdés előtt jönnek szépülni a kócosbanyákkedves vendégek.A hajnallal vagyok úgy, mint kedvencke
gérkeaz éjszakával. Reggel 6 előtt teljesen más a város, mint a nappali nyüzsi idején. Pláne nyáron!
Geprombi, én inkább délben szoktam állva aludni (gondolatban), mikor 5-kor kelek és 6-kor már, miután végigrobogtam a remek kis Suzimmal (lehet, hogy őrzi a kezed nyomát?) afélnegyed városon, ott állok ollóval a kezemben és alig várom, hogy lenyisszanthassam az elkésett kedves vendéghajátfülét. Ja, és ha már itt jársz, lennél szíves a kis picinykéről egy fotót mutatni?
Fremi, az álommanó legyen veled!De csak ha nem balesetveszélyes a jelenléte fontos munkád közben.
Geri Bá, üzenem a gyuszinak, hogy most már kopjon le rólad!
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest