Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
Ez az eszköz méregdrága, pedig nem lenne hülyeség. De ma már az S-video+kompozit kevés lesz...
-
Peter789
senior tag
válasz #54715584 #10 üzenetére
sajna az usb hostra dugott optikai meghajtókat nem komálta (2 elektronikával és 4 különböző meghajtóval is próbáltam), úgyhogy azért némi létjogosultsága annak is marad
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
törölt tag
jaj, annyi az asztali dvd lejatszoknak?
-
Peter789
senior tag
azt még lefelejtettem hogy a felületén lévő gombok nem az igaziak, de azért lehet nyomkodni őket, a távirányító viszont normális méretű/fogású, és nem az a gagyi amivel fél méterről is pontosan az eszközre kell mutatni és 5x nyomni a gombot hogy 1x bevegye... a gombokkal amúgy is nehézkes a navigálás, célszerű kéznél tartani a távot...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Peter789
senior tag
katt a linkre a kép alatt
(a 3.5-eshez meg főoldal > árlista > pmp -re rákeres - de azt nemtom hogy abban is ugyanaz az [ESS8381]) chipset van e, mint a 2.5-esben... )a VGA képe monitorra kötve tűéles (640*480@60Hz), az AV olyan mint minden AV, az SPDIF-en sztereó hang megy ki (néhány filmnél a ráillesztett DA-ból csak ropogás jött, no ilyenkor lehet 5.1-el próbálkozik, de állítási lehetőség csak PCM és RAW van), az analóg hang normális. feliratokat eddig mindent kezelt nekem, egyetlen southpark felirat volt ami elvileg ugyanolyan srt mint az összes többi mellette, de valamiért mégse rakta ki... szépséghiba hogy fix betűkészletet használ, és árnyék nélkül, így bizonyos háttereken néha olvashatatlan. dualdub-ot kezel, van soksávos equalizer meg színes sávos oszcilloszkóp mint a winampban... szóval összességében jó cucc, én azt terveztem hogy az új kocsimba építem be dokkolhatóan, de végülis győzött a carpc, újraépítem mint ahogy a régiben volt
-
BRinyo
aktív tag
Pláne, ha az 500gigát fél napokig akarod menteni pl.... gigabit veszett gyors az usb-hez képest...
-
Peter789
senior tag
fantasztikus, hogy röpke 1-2 évvel a noname-ek után már a nagyok is feltalálják a spanyolviaszt...
van 3.5-es is, és vinyóval együtt is töredéke a márkásnak... nálam jól teljesít, lejátszik bármit, eddig még semmivel se tudtam megfogni. vga, av, spdif kimenet, kis házi barkáccsal mostmár usb host-ot is tud, úgyhogy mehet rá pendrive, még egy vinyó, sok-in-1 memkártya olvasó (optikai meghajtót nem evett sajna ) jóval többet tud mint ez a filipsz, az ára meg elég baráti...
-
cannibal
senior tag
Az első cucc még jól is néz ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest