- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
Ez az eszköz méregdrága, pedig nem lenne hülyeség. De ma már az S-video+kompozit kevés lesz...
-
törölt tag
jaj, annyi az asztali dvd lejatszoknak?
-
Peter789
senior tag
azt még lefelejtettem hogy a felületén lévő gombok nem az igaziak, de azért lehet nyomkodni őket, a távirányító viszont normális méretű/fogású, és nem az a gagyi amivel fél méterről is pontosan az eszközre kell mutatni és 5x nyomni a gombot hogy 1x bevegye... a gombokkal amúgy is nehézkes a navigálás, célszerű kéznél tartani a távot...
-
Peter789
senior tag
katt a linkre a kép alatt
(a 3.5-eshez meg főoldal > árlista > pmp -re rákeres - de azt nemtom hogy abban is ugyanaz az [ESS8381]) chipset van e, mint a 2.5-esben... )a VGA képe monitorra kötve tűéles (640*480@60Hz), az AV olyan mint minden AV, az SPDIF-en sztereó hang megy ki (néhány filmnél a ráillesztett DA-ból csak ropogás jött, no ilyenkor lehet 5.1-el próbálkozik, de állítási lehetőség csak PCM és RAW van), az analóg hang normális. feliratokat eddig mindent kezelt nekem, egyetlen southpark felirat volt ami elvileg ugyanolyan srt mint az összes többi mellette, de valamiért mégse rakta ki... szépséghiba hogy fix betűkészletet használ, és árnyék nélkül, így bizonyos háttereken néha olvashatatlan. dualdub-ot kezel, van soksávos equalizer meg színes sávos oszcilloszkóp mint a winampban... szóval összességében jó cucc, én azt terveztem hogy az új kocsimba építem be dokkolhatóan, de végülis győzött a carpc, újraépítem mint ahogy a régiben volt
-
BRinyo
aktív tag
Pláne, ha az 500gigát fél napokig akarod menteni pl.... gigabit veszett gyors az usb-hez képest...
-
Peter789
senior tag
fantasztikus, hogy röpke 1-2 évvel a noname-ek után már a nagyok is feltalálják a spanyolviaszt...
van 3.5-es is, és vinyóval együtt is töredéke a márkásnak... nálam jól teljesít, lejátszik bármit, eddig még semmivel se tudtam megfogni. vga, av, spdif kimenet, kis házi barkáccsal mostmár usb host-ot is tud, úgyhogy mehet rá pendrive, még egy vinyó, sok-in-1 memkártya olvasó (optikai meghajtót nem evett sajna
) jóval többet tud mint ez a filipsz, az ára meg elég baráti...
-
cannibal
senior tag
Az első cucc még jól is néz ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Philips lejátszóként, illetve hálózati médiaszerverként is szolgáló eszközöket dobott piacra.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest