- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
Az első mondatodban leírtad, hogy mi ennek a játéknak a lényege. Ne vedd személyeskedésnek, de amit azután írtál teljesen felesleges volt. Ez a játék soha nem is akart többnek látszani mint agyatlan lövöldözésnek. Annak viszont kiváló, és ha ilyen szemmel nézed akkor nagyon szerethető széria lett belőle. Engem soha nem érdekelt egyik részében sem a történet (más kérdés, hogy nagyon nincs is de mint írtam nem is hiányzik belőle). Lehet velem van a baj, de nekem az, hogy a sérülés milyen kifinomult vagy sem, sosem foglalkoztam vele, mert ez a lényeg. Nem kell többet várni tőle, szerintem ez a rész is fogja hozni azt ami miatt sokat kedvelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest