- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Hehe, engem a gyerekek vittek be a rosszba
Van egy zsák youtube video, de ha csak gyorsan meg akarod csinálni, akkor én a 0-3-2-es hajóval szoktam kezdeni plusz mondjuk egy 3-0-2 ninja.
A Benjamin hőst szoktam ilyenkor használni és 5-6 Monkey bank-al farmolni (2-3-0).
Utána pedig sniperekkel tovább termelni a pénzt (2-5-0) meg a tűzerőt növelni 2-0-5 meg 4-0-2.
Persze mind egy monkey village mellett (5-2-0), alchemistával (4-2-0) meg pörgetni a többi majmot.
Ha megvan a monkey village akkor mellé gyorsan pár kimaxolt primary (0-2-5 dart, 0-2-5 ice, 0-5-2 0-2-5 bomb)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bemutatnám legújabb függésemet [link] Szög egyszerű(nek tűnő) játék aminek az ingyenes változata böngészőben játszható,...
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest