- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Érteni kell a neked szóló üzenetet: Ne Vegyél Semmit, csak ha már nagyon muszáj, nem kell a szaros pénzed. Nem tudom mióta ilyen életbarátok a gyártók, de nekem évek óta mindenhol ezt döngölik a fejembe: "Ne vásárolj, mert csak szopni fogsz, nem is tudja amit ráirtunk, ha meg igen, 1-2 év múlva tönkremegy és rohangálhatsz... Üljél seggeden, ami működik, ahhoz ne nyúlj hozzá, ne vásárolj.". Tiszta greenek mind, meg vagyok lepve.
Itt pl. ha netán eszedbe jutna legózni a gépeddel, hát nem fogod megtenni. Ilyenkor legalábbis nekem a természetes reakcióm nem az lenne, hogy vazze, akkor veszek egy új gépet, hanem "Jaaa... OK, akkor hagyom a picsába, inkább ráér ez addig, amíg már amúgy is tök újat vennék.". Persze még a mienknél is gazdagabb helyeken Jürgenék inkább bevásárolnak... akkor nekik meg más az üzenet ("Domborítani akarsz haverok előtt vagy nincs más életcélod, akkor fizess, kis hülye kényszeres user, hehe"), de ha annyi pénzük van, hát had öntsék a gyártókba, nekünk annyival jobb. Nálam amúgy úgy van ez, hogy ha lenne is pénzem, akkor is maradnék seggemen, mert idegesít ha hülyének néznek, szóval már csak bosszúból is, juszt is addig használok mindent, amíg darabokra nem esik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- I5-11400
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged