- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ezt senki sem vitatta eddig sem
Egy EM5mkII-t vettem az LX100 után és a sírás kerülgetett, hogy fotókban minimális javulást értem el, aminek a webre fellövés miatt sok értelme nem volt, cserébe olyanok lettek a videók, hogy elgondolkoztam a telefonos váltáson is. Ami egyszerűen nevetséges.
És akkor nem beszéltem az árakról, méretekből és minden másról.
Ez pedig munka volt. Egyszerű kapásparaszt lánya és fia soha az életben nem fog pixelanalizálni és 300k-s kalibrált monitoron szöszmötölni. Ezért vágyom már annyira valami rendes hajtogatós kijelzős nagy szenzoros rendes üveges kompakt gépre. Soha többet nem adnám el. Mert minek.
-
Tikakukac
titán
Nyugi én a 70k-sat is nehezen
Hiába jön kis dupla DSLR kit belőle. Ha engem reggeltől estig bucira vernének akkor sem vennék még hétköznapra sem DSLR-t. Ha cipekedni akarok akkor pakolok krumplit, góréba pakolom a tengerit vagy behordom a téli tüzelőt
Ha téged elborzasztanak az LX100 jpegjei, szíved rajta. Én végigvásároltam a teljes rohadt piacot, millás tételben kellett mindent megvennem és eladnom, de a könnyem csordult ki az első fotósorozat után, hogy igen. Végre webre tudok úgy dolgozni, hogy nem kell obikkal cseszkődnöm, idióta Oly menükben mászni és tartani egy másik külön gépet amivel videót is csinálok majd. Ja és mindezt 150 ropiért.
-
Tikakukac
titán
Volt kolléga anno valami DSLR kombóval ment neki a kompaktoknak. Nem ő célcsoport. Így sok-sok év után rájöttem, hogy lehet, hogy nagyobb és drágább géppel én frankóbb képet csinálnék, de ha nem merem bevinni a lábáztatóba sem és táska kell hozzá, akkor ezek a képek el sem készülnek.
Így maradok annál, hogy kimaxoljuk a kicsi gépből amit lehet és mindenki másnak meghagyjuk a többit.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Nehogy hajtogatni lehessen a kijelzőt. Az betegséget okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japán gyártó legújabb kamerája az elődhöz hasonlóan kompakthoz képest nagy, m43-as szenzorral operál.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest