Hirdetés

2019. augusztus 26., hétfő

Hozzászólások

(#36) ROBOTER válasza anaqer (#33) üzenetére


ROBOTER
(addikt)

Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy mit igényel, nekem a kombinációval van bajom.

Engem nem érdekel, hogy elvileg zsebre lehet tenni egy gépet, ha úgysem rakom zsebre, Hogy 300g vagy 350g, 120ccm vagy 140ccm az meg tökmindegy, ha úgyis táskában hozom magammal. A lényeg, hogy egy kényelmi határon belül maradjon.

A létező kombinációk nekem mind olyanok, hogy véletlenül se veszélyeztessék a MILC-ek / DSLR-ek piacát komolyabban, mert aki picit ért hozzá, az picit keserű szájízzel vált, ha vált. Ezek mind olyan "ELIT" kompaktok, nem pedig olyan eszközök, ami miatt minden ellenérzés nélkül hagyod otthon egy utazás során a MILC/DSLR cuccot. Pedig a lehetőség adott.

Lehet nincs is szükség minden esetben zoomra. Lehetne 3 kameramodul egy kameratesten, 3 fajta szenzormérettel. Amit elveszítesz tömegben a 3 optikával, megnyered a jóval egyszerűbb optikai felépítéssel ami akár még jobb minőségű/nagyobb fényerejű is lehet, a mechanika hiányával stb. És nagyobb tárgytávolságon akár be is segíthetnek egymásnak a modulok. Hasonlóan mint a Light, csak pl. 1'' és 2/3'' közötti méretben.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.