- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #46 üzenetére
Webre az esetek 90%-ában a telefon is bőven jó. Mostanság drónozom, és ott ugyebár az egérkörömnyi 1/2.3"-os szenzor a menő (Mavic, spark a menőbb madarak közül, a kínai tucatdrónok meg ugye még ennél is kisebb vackokkal repülnek) - fullHD méretben nem mondanád meg, hogy a kép egy ilyen vakarccsal készült.
Az LX100 cseréje csereobis m4/3-ra sztem se életed legnagyobb dobása volt, ha nagyon fejlődni akar az ember, akkor legalább egy lépésnyi szenzorméret (->APS-c) ÉS szenzorgeneráció egyszerre - akkor látni fogod az eltérést. Na persze, normális szoftveres háttérrel, a canon színeivel pl engem ki lehetne üldözni a világból... (bár a sonyra pl sokan szoktak köpködni, én se vagyok odáig érte, de másodgépként elvagyok vele)
-
ROBOTER
addikt
válasz
Tikakukac #39 üzenetére
Én a 350..400 ezres gépet sem merem bevinni a lábáztatóba. Itt azért nem arról van csak szó, hogy egy kisebb-könnyebb-de csak picit rosszabb-olcsóbb kompromisszumot kötünk. Ezeknek horribilis ára van, DSLR duplakitek jönnek ki belőle. Szóval nekem ilyen "hoztam is valamit meg nem is" érzésem van folyton ezzel.
Nem beszélve arról, hogy a tárgyi gép (LX100) JPG tesztképei engem mindig elborzasztanak. Márpedig ebben a kategóriában pont hogy baromi jó JPG-nek kell lennie.
-
Pedig már az új X100t is megkapta. Szerintem beleférhetett volna simán
Már az elsőnél se értettem miért nincs benne (persze hogy értettem, de mégis).
re: (#11) Dare2Live
Azért azt csak nem. Kivéve ha eljönnek az 1"-os érzékelővel megáldott mobilok, illetve hogy nem az APS-C/FF csúcs kompaktokra gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japán gyártó legújabb kamerája az elődhöz hasonlóan kompakthoz képest nagy, m43-as szenzorral operál.
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- EA Sports WRC '23
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- One mobilszolgáltatások
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AliExpress tapasztalatok
- Reklámblokkolók topikja
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest