Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz Tikakukac #46 üzenetére
Webre az esetek 90%-ában a telefon is bőven jó. Mostanság drónozom, és ott ugyebár az egérkörömnyi 1/2.3"-os szenzor a menő (Mavic, spark a menőbb madarak közül, a kínai tucatdrónok meg ugye még ennél is kisebb vackokkal repülnek) - fullHD méretben nem mondanád meg, hogy a kép egy ilyen vakarccsal készült.
Az LX100 cseréje csereobis m4/3-ra sztem se életed legnagyobb dobása volt, ha nagyon fejlődni akar az ember, akkor legalább egy lépésnyi szenzorméret (->APS-c) ÉS szenzorgeneráció egyszerre - akkor látni fogod az eltérést. Na persze, normális szoftveres háttérrel, a canon színeivel pl engem ki lehetne üldözni a világból... (bár a sonyra pl sokan szoktak köpködni, én se vagyok odáig érte, de másodgépként elvagyok vele)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
ROBOTER
addikt
válasz Tikakukac #39 üzenetére
Én a 350..400 ezres gépet sem merem bevinni a lábáztatóba. Itt azért nem arról van csak szó, hogy egy kisebb-könnyebb-de csak picit rosszabb-olcsóbb kompromisszumot kötünk. Ezeknek horribilis ára van, DSLR duplakitek jönnek ki belőle. Szóval nekem ilyen "hoztam is valamit meg nem is" érzésem van folyton ezzel.
Nem beszélve arról, hogy a tárgyi gép (LX100) JPG tesztképei engem mindig elborzasztanak. Márpedig ebben a kategóriában pont hogy baromi jó JPG-nek kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Pedig már az új X100t is megkapta. Szerintem beleférhetett volna simán Már az elsőnél se értettem miért nincs benne (persze hogy értettem, de mégis).
re: (#11) Dare2Live
Azért azt csak nem. Kivéve ha eljönnek az 1"-os érzékelővel megáldott mobilok, illetve hogy nem az APS-C/FF csúcs kompaktokra gondolsz.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest