- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RyanGiggs #14 üzenetére
De, meg lehet, csak úgy kell megválasztani a játék által használt modelleket és effekteket. Tehát nem tömjük tele 126 féle ilyen-olyan effekttel meg 80 ezer poly-s utcakővel, hanem ésszel építjük fel a látványt. Nem fog Battlefield 5 grafikája lenni out-of-the-box mindennek, de vr-ban nincs is rá szükség. Megdöbbentően jó látványt tud nyújtani egy sima showdown demó is, pedig technikailag egy baromi spórolós demó. Csak épp baromira más amikor látod magad mellett a katonát olyan természetességgel, mintha az életben lenne előtted.
-
válasz
RyanGiggs #12 üzenetére
Azért maradjunk annyiban hogy NAGYON fontos hogy 90 fps-sel menjen. Annyit mondtam hogy ha NAGYON jól van implementálva az sdk és a játék render kódja, akkor nem dől senki a kardjába ha beesik a sebesség, ennek ellenére nem fogják elfogadni pl oculus store-ba. Még egyszer kihangsúlyozom hogy az ED esetében is jóval a javasolt felé húztam az értékeket. A játék által ajánlott defaultban ment a megfelelő sebesség, és ebből fakadóan megjelenhetett a store-ban is.
Ezt azért hangsúlyozom ki mert hatalmas tévedés lenne azt hinni hogy akkor majd ha a játékok mennek 50-60 fps-sel, akkor az majd elég lesz vr-ban is mindenkinek. A VR-nak kell a 90+ fps. Pont. Az dícséretes ha valaki meg tudja oldani hogy ne okádj ha épp nem lenne meg, de nem erre kell hagyatkozni.
-
-
Legalábbis azt tudom mondani, hogy ugyan az ED-ben nem volt meg a 75 fps-em (ami a DK2-höz kellene) ha mindent csúcson járattam, és ugyan láttam hogy nem folymatos a hajók mozgása, fényévekkel jobb volt az eredmény mint régen, amikor kb vetted is le a szemüveget azonnal mert akadt minden, "te is". Nem ideális persze ha nincs meg a framerate, az immerziót is tarkón veri, de sokkal de sokkal jobb marad a maradék élmény mint régen.
-
Nagyon durván jól működik az async timewarp az 1.3-ban. Youtuberek is megerősítették amit tapasztaltam, hogy Elite Dangerousban pl hiába nincs meg a kívánt sebesség (nekem ultrára csavarva lehetett vagy 40 néha a dk2 75 fps-e helyett), a fejkövetés és frissítés fantasztikus marad. Láttam hogy maga a világ frissítése lassabb, a hajók mozgása nem folyamatos, de a fejemé remekül ment, és egy percig nem voltam rosszul tőle. Mondanom sem kell ez a régi sdk-val játszhatatlanná vált már ilyenekor.
Amúgy sok vélemény alapján:
- valóban van glare, de leginkább csak olyan helyeken mint a stáblista alatt, ott feltűnő.
- a screen door effect szinte már nem is létezik, szép egyenletes képet ad
- a színek élénkebbek (!) mind DK2 esetén (igen, ezt így leírta több, egymástól független tulaj), és a kontraszt is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Túra és kirándulás topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest