- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
auth.gabor
tag
válasz
berbatov2 #421 üzenetére
"Megnyugtatlak 2012-es helyzet sem jobb. Ennyiert ne is varjon senki tobbet a tanaroktol, nagyon roviden."
Tudom... 2007 óta bruttó 130e az F3 kategória, amiben voltam... és azóta az infláció is dolgozott, illetve az adórendszer is hátrányosan érintette ezt a jövedelmi szintet.
Már 2007-ben is csak azon kollégák maradtak a pályán, akiknek a megélhetése nem a tanári fizetéstől függött, mert hosszú távon ennyi fizetésért az ember nem marad tanítani.
-
auth.gabor
tag
válasz
Tikakukac #169 üzenetére
"A gond az, hogy felsőfokú végzettség mellett nagyon sok olyan ember is taníthat, akiknek közelébe sem szabadna engedni tanulni vágyó embereket."
Igen... ennek viszont részben anyagi okai vannak, mutatnék egy képet a 2007-es fizetési papíromról:
[link]Ennyiért _jó_ informatika tanárt nem fogsz találni, a néhány elhivatott szakember pedig kevés ahhoz, hogy a szakma egészét színvonalasnak lehessen nevezni.
Én 2007-ben léptem le, az okokat leírtam annó:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest