Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Pótzh-ra milyen karon kell jelentkezi? Nem rémlik, hogy fizikából kellett volna.

A javításnál ha belekérdeztél miért az, mikor a másiknál ugyanez jó, akkor anyázás ordibálás, takarogggyá ki innen.
Annak is meg volt az ideje, hogy a javítás miatt reklamálj. Nálam is volt, hogy nem fogadta el egy feladatra adott jó megoldásomat, pedig azzal meg lett volna a négyes: "jöhet javítani szóban". Standupolhattam volna kvantumfizikából, de abból egy büdös kukkot nem tudtam, úgyhogy 3-as lett. Ha meg a kettes múlik azon az egy-két ponton, akkor még valahogy akár össze is lehet nála vadászni.Én itt befejezem, mert nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android Autót minden mobilra!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest