Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hát, ha maradandó lelki sérülést nem is okoz, azért álljon itt a tavalyi kedvencem:
Ma reggel 8-kor volt a vizsgamegtekintés. Orosz tanár úr mielőtt felolvasta az eredményeket tartott egy 10perces kiselőadást arról,hogy itt mindenki "sík hülye",majd felolvasta az eredményeket,mire feltettem a kezem. Orosz tanár úr ezt felelte:"mit akar ez a fasz?! na mondja mi a faszt akar!" Ezt követően megkérdeztem tőle,hogy "ha a megoldásom a Barócsi tanár úr megoldókulcsával is megegyezik és 0 pontot kapok rá,olyankor mi a teendő? menjek a HÖK-höz? Vagy Barócsi tanár úr sem tudja a fizikát?" (a kérdésnek az az előzménye,hogy mindig minden órán kihangsúlyozta,hogy a "HÖK leszophat") erre a válasz:"mit pofázik maga onnan hátulról? ki maga,mi a faszt akar?jöjjön ide itt mondja!"(ordítva) Aztán előrementem,bemutakoztam,majd megkérdezte,hogy hová járok,mondom ide az egyetemre,erre:"na takarodjon a kurva anyjába innen,mit szemtelenkedik itt!? Húzzon ki a picsába,mert hívom a biztonságiakat!!!"elindultam kifelé..."na haladjon már,hívom a biztonságiakat!mit néz így rám?! menjen a picsába!" Amíg kiértem a teremből végig üvöltözött velem és lehordott mindennek. Miután mentem le a lépcsőn még utánam kiabált többször is,majd erősen becsapta az ajtót.
És rengeteg ilyen jó sztori van, áldom az Istent, hogy nem infón volt fizikás.
Elviekben Oroszt elviekben elnyugdíjazzák, de VIK-re nem jöhet tanítani, amíg van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő