- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Infón vagyok. Igen, évfolyamomból szedtem elő, szerencsére az ilyeneket elmentegetem, gyanítom, hogyha valakinek országszerte hírneve van, akkor igaz lehet valami a dologból.
Másrészt. Szvsz azért ha óra közben felnyújtom a kezem, talán ennyi elvárható lenne, hogy vagy nem szólít fel, vagy ha igen, akkor elmondja, hogy ne most. Vajon miért is nem tapasztaltam hasonló magatartást egyik tanártól sem az egyetemen? Igen, valószínű, hogy a gond, akkor mégis az ő fejében keresendő. Volt már 1-2 srác, aki erősen gondolkodott rajta, hogy vállalva a későbbi meghurcoltatást, elindul és kirakatja végleg. Nagyjából tavaly érett ez be, mikor már tényleg túlment minden határon a modora és akkor az egyetem tényleg komolyan vette a panaszokat.
-
bambano
titán
egy tanár semmilyen körülmények között nem veszítheti el a hidegvérét és nem beszélhet ilyen csúnyán a hallgatók előtt. ha ez megtörténik, akkor elveszíti a csatát a hallgatók fegyelmezéséért. egy ilyen tanárból egy ügyesebb hallgató fél perc alatt bohócot, dühöngő őrültet és lejáratott senkit csinál egyszerre.
-
Tikakukac
titán
Hát, ha maradandó lelki sérülést nem is okoz, azért álljon itt a tavalyi kedvencem:
Ma reggel 8-kor volt a vizsgamegtekintés. Orosz tanár úr mielőtt felolvasta az eredményeket tartott egy 10perces kiselőadást arról,hogy itt mindenki "sík hülye",majd felolvasta az eredményeket,mire feltettem a kezem. Orosz tanár úr ezt felelte:"mit akar ez a fasz?! na mondja mi a faszt akar!" Ezt követően megkérdeztem tőle,hogy "ha a megoldásom a Barócsi tanár úr megoldókulcsával is megegyezik és 0 pontot kapok rá,olyankor mi a teendő? menjek a HÖK-höz? Vagy Barócsi tanár úr sem tudja a fizikát?" (a kérdésnek az az előzménye,hogy mindig minden órán kihangsúlyozta,hogy a "HÖK leszophat") erre a válasz:"mit pofázik maga onnan hátulról? ki maga,mi a faszt akar?jöjjön ide itt mondja!"(ordítva) Aztán előrementem,bemutakoztam,majd megkérdezte,hogy hová járok,mondom ide az egyetemre,erre:"na takarodjon a kurva anyjába innen,mit szemtelenkedik itt!? Húzzon ki a picsába,mert hívom a biztonságiakat!!!"elindultam kifelé..."na haladjon már,hívom a biztonságiakat!mit néz így rám?! menjen a picsába!" Amíg kiértem a teremből végig üvöltözött velem és lehordott mindennek. Miután mentem le a lépcsőn még utánam kiabált többször is,majd erősen becsapta az ajtót.
És rengeteg ilyen jó sztori van, áldom az Istent, hogy nem infón volt fizikás.
Elviekben Oroszt elviekben elnyugdíjazzák, de VIK-re nem jöhet tanítani, amíg van.
-
Psych0
őstag
Én is kedvelem Oroszt, ha nem dumáltál órán, és megismer a vizsgán(bejártál, esetleg egyszer jelentkeztél
), akkor nagyon segítőkész a vizsgán.A rémtörténeteket én is hallottam. De a kiborulásai mindig visszavezethetőek arra, hogy valaki tiszteletlen vele(mert a mai egyetemistáknál teljesíthetetlen elvárás, hogy az órán csendben figyelünk a tanárra, nem dumálunk, nem telefonálunk, nem késünk, ott vagyunk és kész).
-
Tikakukac
titán
Zh javítás pótzh jelentkezési határidő előtt 30 perccel. Ami azt jelenti ugye, hogy 1 hétig úgy ültél, hogy akkor most tanulni kell megint és elvenni a többi tárgytól az időt vagy sem.
A javításnál ha belekérdeztél miért az, mikor a másiknál ugyanez jó, akkor anyázás ordibálás, takarogggyá ki innen.
Fenyegetőzés, biztonságiakkal való (majdnem) kidobatás ok nélkül. Rá 2 napra egy srác sírva ment ki, úgy lehordta a sárga földig. És ezekből garmadával van, tavaly az fb csoport tömve volt ilyenekkel.grátisz: pontszámok felrakása, vagy jelzése, hogy mikor lesz: nyista. Söciből 1 óránként járt át valaki a tanszékre és nézte a falat, hogy kirakott-e valamit. Amit művelt az már olyan magas szinten járt, amit senki sem engedhetett meg magának, főleg nem egy egy egyetemi tanár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Arch Linux
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest