Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Akkor a tanár a hülye. El kellett volna menni a tanszékvezetőhöz. Nekünk is volt hasonló, az első alkalommal az után máris másképp állt hozzá a dologhoz. Továbbá lehetséges az is, hogy zh után bemész és reklamálsz. Ez nálam is többször előfordult, sőt: kellett. Ha rendesen felkészültem, sosem volt gáz. Nem kell pofátlannak lenni, hanem odamenni és megmondani, hogy Te mit és hogyan látsz. Legvégső esetben lehet alkalmazni a feljelentéssel való fenyegetést, amit - bár tudják, hogy üres fenyegetés, mert az biztos, hogy utána nem nagyon fogsz sulit elvégezni sehol, mert megoldják - azért komolyan vesznek, mert az az utolsó, ami hiányzik egy sulinak... egyszóval nem kell mujának lenni, de azért legyél diplomatikus. Viszont ez sem helyettesíti a tanulást.
Sajnos ezekkel a helyzetekkel nem nagyon tudsz mit csinálni, csak a saját rátermettségedre tudsz hagyatkozni. Persze ez marhára nem jó dolog, de sajnos ez van, ez minden sulinál így van. Megjegyzem, infó karon sokkal több volt a "hisztis" egyén, mint máshol...
Corvinus: Másik suliból én 1x kérdeztem dolgokat, ráadásul egy 1 évvel előttem járó, ugyanazon szakon végző sráctól, akkora barom válaszokat kaptam, hogy azután inkább én magam utánajártam a dolgoknak...
Egyébként erről az egészről az jut eszembe, amikor mi is írtunk még talán 3. félévben egy zh-t, 116 emberből 14 ment át, persze ment az átkozódás... Teljesen véltetlenül úgy alakult, hogy nekem lett a legtöbb pontom és megkérdezték: hogy sikerült? Hát, előtte lévő este átnéztem fél óra alatt, a zh alatt meg gondolkodtam... és ennyi az egész. Ezek után már csak az a kérdés, hogy akik átmentek, azoknak hogy sikerült?

Új hozzászólás Aktív témák
- VPN es travelrouter, hibatlan allapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest