Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HThomas
őstag
Én egyetemen (VIK infó) azt vettem észre, hogy van egy réteg, akik motiváltak, okosak, érdekli őket, szívesen csinálják. Nekik nincs semmi bajuk, kihasználják az egyetem adta lehetőségeket, miközben magukban anyáznak a szívatásokon és a hülyeségeken. Van egy másik réteg, akiket annyira nem érdekel az egész, vagy rosszabb képességűek, esetleg a gyengébb középsuli miatt hátrányból indulnak, és ezt nem tudják ledolgozni. Általában ők a hangosabbak, és mindenért az egyetemet és a tanárokat szidják (sokszor jogosan). Sokuk egyáltalán nem is odavaló, csak valahogy bekerült és bennragadt a rendszerben. De persze ez a két véglet.
A másik oldalon a legnagyobb baj a kétlépcsős képzés miatti káosz, az adminisztratív bénázások, a sokszor idejétmúlt tananyag, a néha túl hangsúlyos elméleti matek (amikor a mérnököket összekeverik a matematikusokkal), az előadni képtelen előadók (monoton diafelolvasás a sötétben), irreális követelmények és így tovább. De nyilván egy csomó minden meg tök jól működik, csak sokszor nehéz ezeket észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest