Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz JColee #235 üzenetére

Hát, ha maradandó lelki sérülést nem is okoz, azért álljon itt a tavalyi kedvencem:

Ma reggel 8-kor volt a vizsgamegtekintés. Orosz tanár úr mielőtt felolvasta az eredményeket tartott egy 10perces kiselőadást arról,hogy itt mindenki "sík hülye",majd felolvasta az eredményeket,mire feltettem a kezem. Orosz tanár úr ezt felelte:"mit akar ez a fasz?! na mondja mi a faszt akar!" Ezt követően megkérdeztem tőle,hogy "ha a megoldásom a Barócsi tanár úr megoldókulcsával is megegyezik és 0 pontot kapok rá,olyankor mi a teendő? menjek a HÖK-höz? Vagy Barócsi tanár úr sem tudja a fizikát?" (a kérdésnek az az előzménye,hogy mindig minden órán kihangsúlyozta,hogy a "HÖK leszophat") erre a válasz:"mit pofázik maga onnan hátulról? ki maga,mi a faszt akar?jöjjön ide itt mondja!"(ordítva) Aztán előrementem,bemutakoztam,majd megkérdezte,hogy hová járok,mondom ide az egyetemre,erre:"na takarodjon a kurva anyjába innen,mit szemtelenkedik itt!? Húzzon ki a picsába,mert hívom a biztonságiakat!!!"elindultam kifelé..."na haladjon már,hívom a biztonságiakat!mit néz így rám?! menjen a picsába!" Amíg kiértem a teremből végig üvöltözött velem és lehordott mindennek. Miután mentem le a lépcsőn még utánam kiabált többször is,majd erősen becsapta az ajtót.

És rengeteg ilyen jó sztori van, áldom az Istent, hogy nem infón volt fizikás.

Elviekben Oroszt elviekben elnyugdíjazzák, de VIK-re nem jöhet tanítani, amíg van.

Új hozzászólás Aktív témák