- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sejtettem h. jönnek majd a negatív vélemények, de azért nem mindenhol olyan rossz, ahogy az le van itt festve.
Mi ált. iskola 4.-ben kezdtük el, mindent alaposan megtanítottak a dosról, akkor még az volt, csak elvétve akadt 1-2 386-os masina, többsége régebbi volt, pl. még nagy floppy-s gépen tanultam másolni. Párhuzamos portos külső eszköz programozása, meg ilyenek voltak akkoriban.
Ezek után később már a Windows korszakban megtanították rendesen az Office minden részét keményen számon kérve, valamint mindig volt valamilyen programozás oktatás. Ha valami nem működött, akkor ez az, mert ahány tanár, annyi nyelven kellett programozni, végül semmi nem lett az egészből. Mindezt úgy, hogy a tantárgyak másik felében meg tömény elektronikát tanítottak, szal kaptuk rendesen az anyagot.
Ha valahol a programozás oktatással gondok voltak, az a fősuli, ott már csak heti 1 óra (90 perc) jutott rá, ami eszméletlenül kevés. Az ottani informatika meg sokat nem ért, mert a teljesen kezdők miatt az alapoktól kellett kezdeniük. Nem is igen jártam be rá ez miatt, a ZH-kat letudtam egyszerre, mert még az ECDL szintet sem érték el. BTW. amíg nem ment el az első infó tanár fősulin, addig értelmes dolgokat tanultunk, mint pl. a bash használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Napirajz könyv
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest