Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Rég fáj a fogam egy ilyen méretű "tabletre". Ami miatt nálam ez kizárt, az ez:
"mobilnet modem és GPS ezúttal sincs."
-Könyörgöm. Olyan nehéz lett volna beletenni? Az ára amúgy is az a kategória, ahol nem igazán nézi az, aki kiad ennyi pénzt, hogy az most 20 ezerrel több, vagy kevesebb, hanem olyan gépet akar, amiben minden megvan. Aza billentyűzet valami rémes lehet. Az Asusnak a Transformer széria annyiban jobban tetszik, hogy ott (is?) van egy plusz akku, amivel lesz egy kis súlya a billnek/dokkolónak. Itt asztal nélkül konkrétan szerintem használhatatlan, ha nem tudom kitámasztani. [Szerintem]. Nagy kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest