Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Azt kérdezte már valaki, hogy az MS ugyan honnan tudja, hogy ki mennyit használja a PEN-t? Csak nem?
-
Geller72
veterán
Egy eszköz mindig annyit ér, amennyit egyrészt adnak érte, másrészt, amennyit megér annak, aki megveszi és megtermel neki. Eszementül elszálltak a tablet árak, ez több mint tény.
-
Geller72
veterán
Felettem a kolléga kifejtette a lényeget. Minek annyi eszköz, ez marhaság. Egyértelmű, hogy az all in termék sokkal jobb használhatóság szempontjából. Itt legalábbis. Főleg, ha ez arányaiban egy nevetségesen kis többletköltséget jelentene csak. Ez megint olyan hogy majdnem a legjobb cucc, de mégsem. Almáékkal kezet foghatnak ezen a téren.
-
Geller72
veterán
Rég fáj a fogam egy ilyen méretű "tabletre". Ami miatt nálam ez kizárt, az ez:
"mobilnet modem és GPS ezúttal sincs."
-Könyörgöm. Olyan nehéz lett volna beletenni? Az ára amúgy is az a kategória, ahol nem igazán nézi az, aki kiad ennyi pénzt, hogy az most 20 ezerrel több, vagy kevesebb, hanem olyan gépet akar, amiben minden megvan. Aza billentyűzet valami rémes lehet. Az Asusnak a Transformer széria annyiban jobban tetszik, hogy ott (is?) van egy plusz akku, amivel lesz egy kis súlya a billnek/dokkolónak. Itt asztal nélkül konkrétan szerintem használhatatlan, ha nem tudom kitámasztani. [Szerintem]. Nagy kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Suzuki topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest