Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Az a mondat egy olyan blogban született ahol az elkövető ezt bizonyítéknak szánta arra hogy "szaravindóz"
Úgy utálom a vérpistike féle lámákat, akik még annyit sem tudnak hogy a 32 bites windows csak maximum 4 GB memóriát tud megcímezni és fennhangon hirdetik a tudatlanságukat.

Egyébként szvsz nem sz@r a windows, én is használom, többek között játékot futtatok rajta. Most is windows alól vagyok bejelentkezve.
-
domi007
őstag
En is nezek am, mint te, mert 5letem sincs, miert csesztetnek teged a tobbiek, amikor nem szoltal semmi durvat

Hat szerintem meg mindig full a biztonsag Macen es Linuxon, mert operacios-resek ellen nem ved a virusirto, mas meg nagyon nincs ami gondot okozhatna.
Egyebkent meg:
opening valami.exe--valami.exe is not a valid PocketPC application. -->ez a tuti vedelem
-
Zigur
senior tag
Az 1% amúgy nem teljesen igaz, szerver körében sokkal elterjedtebb a linux, és ha belegondol az ember, egy szervert zombivá alakítani az nem tűnik rossz ötletnek.
Egyébként alapból a linux - mint általában a unix-ok - tervezésénél figyelembe vettek biztonsági szempontokat is, ami előny nekik. A windows meg minden újabb iterációnál egyre több mindent vesz át a unix-októl biztonság terén. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na, sikerült az értelmezés? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aláírás.