Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Az a mondat egy olyan blogban született ahol az elkövető ezt bizonyítéknak szánta arra hogy "szaravindóz"
Úgy utálom a vérpistike féle lámákat, akik még annyit sem tudnak hogy a 32 bites windows csak maximum 4 GB memóriát tud megcímezni és fennhangon hirdetik a tudatlanságukat.

Egyébként szvsz nem sz@r a windows, én is használom, többek között játékot futtatok rajta. Most is windows alól vagyok bejelentkezve.
-
domi007
őstag
En is nezek am, mint te, mert 5letem sincs, miert csesztetnek teged a tobbiek, amikor nem szoltal semmi durvat

Hat szerintem meg mindig full a biztonsag Macen es Linuxon, mert operacios-resek ellen nem ved a virusirto, mas meg nagyon nincs ami gondot okozhatna.
Egyebkent meg:
opening valami.exe--valami.exe is not a valid PocketPC application. -->ez a tuti vedelem
-
Zigur
senior tag
Az 1% amúgy nem teljesen igaz, szerver körében sokkal elterjedtebb a linux, és ha belegondol az ember, egy szervert zombivá alakítani az nem tűnik rossz ötletnek.
Egyébként alapból a linux - mint általában a unix-ok - tervezésénél figyelembe vettek biztonsági szempontokat is, ami előny nekik. A windows meg minden újabb iterációnál egyre több mindent vesz át a unix-októl biztonság terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

na, sikerült az értelmezés? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aláírás.