- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Az a mondat egy olyan blogban született ahol az elkövető ezt bizonyítéknak szánta arra hogy "szaravindóz"
Úgy utálom a vérpistike féle lámákat, akik még annyit sem tudnak hogy a 32 bites windows csak maximum 4 GB memóriát tud megcímezni és fennhangon hirdetik a tudatlanságukat.
Egyébként szvsz nem sz@r a windows, én is használom, többek között játékot futtatok rajta. Most is windows alól vagyok bejelentkezve.
-
domi007
őstag
En is nezek am, mint te, mert 5letem sincs, miert csesztetnek teged a tobbiek, amikor nem szoltal semmi durvat
Hat szerintem meg mindig full a biztonsag Macen es Linuxon, mert operacios-resek ellen nem ved a virusirto, mas meg nagyon nincs ami gondot okozhatna.
Egyebkent meg:
opening valami.exe--valami.exe is not a valid PocketPC application. -->ez a tuti vedelem -
Zigur
senior tag
Az 1% amúgy nem teljesen igaz, szerver körében sokkal elterjedtebb a linux, és ha belegondol az ember, egy szervert zombivá alakítani az nem tűnik rossz ötletnek.
Egyébként alapból a linux - mint általában a unix-ok - tervezésénél figyelembe vettek biztonsági szempontokat is, ami előny nekik. A windows meg minden újabb iterációnál egyre több mindent vesz át a unix-októl biztonság terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest