Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Mi a véleményem erről a vírusirtóról? Az ubuntu userek többnyire tárolóból telepítenek, ami biztonságos. Tulképpen én sem tudom miért tettem fel ezt a vírusirtót az Ubimra, valahogy még nagyobb biztonságérzetet ad. Azért valljuk be, egy 1 % körüli elterjedtségű operációs rendszert, nem fenyegetnek úgy a kártevők, mint egy sokkal nagyobb elterjedtségűt. Nem éri meg linuxra kártevőt írni, mert egy windowsos kártevővel 1000 szer több PC fertőzhetnek meg. Ráadásul ott van linux jogkezelése, semmi nem fut rendszergazdai jogokkal és amíg egy linuxos kártevő nem tudja a root jelszót, addig... És ne felejtsük el az Ubuntus apparmort, ami még magasabb szintre emeli a biztonságot. Nem is elsősorban a linuxos kártevőktől félek én, hanem a win32-esektől, amivel sz@rrá fertőzhetem a Windowsomat ha megnyitom Linux alól. Azt olvastam valahol, de ha tévedek javítsatok ki, hogy egy linux nem tud megfertőződni win32 kártevőktől, de hordozóvá válhat. Olyan lehet mint egy vírusgazda, ő maga nem beteg, de megfertőzhet másokat.
-
zed01
őstag
Az a mondat egy olyan blogban született ahol az elkövető ezt bizonyítéknak szánta arra hogy "szaravindóz"
Úgy utálom a vérpistike féle lámákat, akik még annyit sem tudnak hogy a 32 bites windows csak maximum 4 GB memóriát tud megcímezni és fennhangon hirdetik a tudatlanságukat.
Egyébként szvsz nem sz@r a windows, én is használom, többek között játékot futtatok rajta. Most is windows alól vagyok bejelentkezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest