- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Mi a véleményem erről a vírusirtóról? Az ubuntu userek többnyire tárolóból telepítenek, ami biztonságos. Tulképpen én sem tudom miért tettem fel ezt a vírusirtót az Ubimra, valahogy még nagyobb biztonságérzetet ad. Azért valljuk be, egy 1 % körüli elterjedtségű operációs rendszert, nem fenyegetnek úgy a kártevők, mint egy sokkal nagyobb elterjedtségűt. Nem éri meg linuxra kártevőt írni, mert egy windowsos kártevővel 1000 szer több PC fertőzhetnek meg. Ráadásul ott van linux jogkezelése, semmi nem fut rendszergazdai jogokkal és amíg egy linuxos kártevő nem tudja a root jelszót, addig... És ne felejtsük el az Ubuntus apparmort, ami még magasabb szintre emeli a biztonságot. Nem is elsősorban a linuxos kártevőktől félek én, hanem a win32-esektől, amivel sz@rrá fertőzhetem a Windowsomat ha megnyitom Linux alól. Azt olvastam valahol, de ha tévedek javítsatok ki, hogy egy linux nem tud megfertőződni win32 kártevőktől, de hordozóvá válhat. Olyan lehet mint egy vírusgazda, ő maga nem beteg, de megfertőzhet másokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest