Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Mi a véleményem erről a vírusirtóról? Az ubuntu userek többnyire tárolóból telepítenek, ami biztonságos. Tulképpen én sem tudom miért tettem fel ezt a vírusirtót az Ubimra, valahogy még nagyobb biztonságérzetet ad. Azért valljuk be, egy 1 % körüli elterjedtségű operációs rendszert, nem fenyegetnek úgy a kártevők, mint egy sokkal nagyobb elterjedtségűt. Nem éri meg linuxra kártevőt írni, mert egy windowsos kártevővel 1000 szer több PC fertőzhetnek meg. Ráadásul ott van linux jogkezelése, semmi nem fut rendszergazdai jogokkal és amíg egy linuxos kártevő nem tudja a root jelszót, addig... És ne felejtsük el az Ubuntus apparmort, ami még magasabb szintre emeli a biztonságot. Nem is elsősorban a linuxos kártevőktől félek én, hanem a win32-esektől, amivel sz@rrá fertőzhetem a Windowsomat ha megnyitom Linux alól. Azt olvastam valahol, de ha tévedek javítsatok ki, hogy egy linux nem tud megfertőződni win32 kártevőktől, de hordozóvá válhat. Olyan lehet mint egy vírusgazda, ő maga nem beteg, de megfertőzhet másokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest