Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- HP notebook topic
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Nálunk kb 50 dolgozó rohangál mobilnet kártyával, szóval van tapasztalatom a témában. Néha még a 100kb-os adatcsomag letöltése SAP-ból is szenvedés. Free wiwfi-t találni a nagyvárosokban még talán esélyes is, de kisebb településeken nem igazán működőképes a dolog. De mint mondtam, ez csak egy újabb opció, minden cég eldöntheti, hogy az ő igényeinek, használati szokásainak mi felel meg legjobban. Mondjuk én az egész, használd a saját gépedet dolognak nem vagyok híve. Ez akkor jöhet jól, ha valakinek ad hoc jelleggel szükséges otthon dolgoznia. Ilyenkor szól az IT-nak, kezébe nyomják a pendrive-ot és max telefonon segítenek beállítani a bios-ban a boot sorrendet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest