Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
egy total commanderes másolás közben simán átmegy egy crc hibás fájl észre se veszed, mivel nem készül közben fájl integritás teszt.
fájl szinkronizáláskor tünt fel hogy mindíg gyárt véletlenszerűen egy crc hibás fájlt. utána kezdtem gyanakodni és előkapartam pár régebbi kingstont otthon és melóhelyen is.
de volt pár noname pendrive amire felmásoltam pár fájlt, crc ok, nah akkor crc megint és már rossz is volt, le se kellett húzni usb-ről.
de tovább megyek, olcsó silicon image raid vezérlő 20k satás csinált olyat egy nap hogy elkezdte a fájlokat crc hibásra vágni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Opel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bittorrent topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi