Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Nekem 2 éve egy Toshiba winchester csinált CRC hibát, ha Total Commanderben másolgattam oda-vissza. Mondanom se kell, hogy mennyire voltam ideges mikor másnap nem tudtam vagy csak részlegesen visszaolvasnom az adataimat. Visszavittem az MM-be, ott már kérdezték is, hogy hol történt a másolás? Ők azt tanácsolták, hogy máskor a hagyományos windows intézőben mozgassam a fájlokat. Persze csináltak ott helyben tesztet, náluk nem csinálta a jelenséget, de azért rendesek voltak és választhattam más típust. Sose gondoltam előtte, hogy ez hibaforrás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bluetooth hangszórók
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Hálózati / IP kamera
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest