- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Autóhifi
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
Neurotoxin #45 üzenetére
MM segíthetek józsi!
ha fontos adatról van szó akkor minimum egy olyan fájl szinkronizáló jöhet szóba amit csinál fájl integritás ellenőrzést is, a total commander is tud ilyet, könyvtárszinkronizálás a neve és tartalom szerinthez egy pipa, lassú lesz de legalább jó, én speciel a goodsyncet favorizálom, automatizált, pendrive be, már csinálja is,van másolat,stbstb. 6k ennyit megér a biztonság. -
copass
veterán
válasz
Jim Tonic #15 üzenetére
egy total commanderes másolás közben simán átmegy egy crc hibás fájl észre se veszed, mivel nem készül közben fájl integritás teszt.
fájl szinkronizáláskor tünt fel hogy mindíg gyárt véletlenszerűen egy crc hibás fájlt. utána kezdtem gyanakodni és előkapartam pár régebbi kingstont otthon és melóhelyen is.
de volt pár noname pendrive amire felmásoltam pár fájlt, crc ok, nah akkor crc megint és már rossz is volt, le se kellett húzni usb-ről.
de tovább megyek, olcsó silicon image raid vezérlő 20k satás csinált olyat egy nap hogy elkezdte a fájlokat crc hibásra vágni. -
copass
veterán
volt eddig kb 10-15 kingstonom, mindegyik csinál crc hibát 1-2 hét után csak úgy magától, furcsa módon a sandisk meg 2 hónap után se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest