- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Így építsd a billentyűzeted!
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Bad Pritt #14 üzenetére
Erre szokták mondani, hogy valamit, valamiért. Ettől függetlenül nekem nagyon adta az AC, vagy 15-ször biztos láttam. Annyi akció van benne, mint égen a csillag.
Feltörekvő színészeket kell befogni, akik tehetségesek, de kezdők és meg van oldva az a része is a dolgoknak.
-
Bad Pritt
félisten
Inkább azt mondom akkor, hogy családi szórakozásra készülnek. Ez így pontosabb.
(#13) rdt89: A moziba küldött animációs filmeknél ma már nem az animátorok viszik a pénzt. Ha egy ilyen FF-film is szerződtetne top hollywoodi szakembereket, máris többszöröse lenne a költségvetés. Lásd Spirits Within, másodvonalbeli sztárokkal dolgoztak és máris eltapsoltak rá asszem 120-140 milliót, annyit kb, mint amennyibe a Dínó kefrült egy évvel korábban a Disney-nek. Aztán ott az Advent Children, ami szebb lett jóval, de mint film... önmagában finoman szólva sem állja meg a helyét.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
rdt89
addikt
Azt nem vitatom, ettől függetlenül én továbbra is azt mondom, hogy a játék fejlesztők sokkal kevesebb pénzből tudnak animációt kreálni, mint a film stúdiók, hasonló vagy szebb minőségben. Én ha a Disney-nek lennék inkább játék fejlesztőket alkalmaznék a filmjeim elkészítéséhez és mindjárt nem lenne 160-180 millió 1-1 animáció.
-
-
tomba
tag
Bízom benne én is, hogy hozza a FF The Spirits Within színvonalát. Csak azt sajnálom, hogy a warcraft film nem így készült (mármint teljes CGI).
[ Szerkesztve ]
-
Xarina
aktív tag
Nagyon jól néz ki. Kérdés, hogy mennyire fogja megállni a helyét önálló filmként a játék ismerete nélkül.
-
AS
félisten
Nem semmi az biztos az a CGI....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
KaitouP
nagyúr
Már a (azt hiszem 2001 -es) Final Fantasy: Spirits Within is ámulatba ejtő volt (ahhoz képest hogy semmi köze nem volt az FF játékokhoz), és a Kingsglaive után is kerestem az állam.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
rdt89
addikt
Azta de nagyon szép az ábrázolás meg minden egyes animáció. Ez az a szint amit soha nem fog utolérni a Disney-Pixar és társai. Sőt a 2005-ös AC-t se sikerült még utolérniük. Nagyon várós, biztos, hogy meg nézem.
[ Szerkesztve ]
-
Feverke
tag
Na, szeretem az ilyeneket!
A Warcraftot is igy kellett volna megcsinalni, full CGI ben
[ Szerkesztve ]
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
Tigerclaw
nagyúr
Az FF játékoknál leszokhatnának már a túleffektezett 80-as évekbeli zs kategóriás kungfu játékmenet-ről. Anno ezer éve a játéktermi konzoloknál ez követelmény volt, de ma már lehetne kevésbé "csing-csungos"
Ha ilyen filmet tudnak készíteni, a játék is lehetne minőségibb. Az óriás robotokról nem is beszélve.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Final Fantasy XV előzményének számító animációs film augusztus végén kerül bemutatásra.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Corel Draw topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest