- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Bad Pritt #14 üzenetére
Erre szokták mondani, hogy valamit, valamiért. Ettől függetlenül nekem nagyon adta az AC, vagy 15-ször biztos láttam. Annyi akció van benne, mint égen a csillag.
Feltörekvő színészeket kell befogni, akik tehetségesek, de kezdők és meg van oldva az a része is a dolgoknak.
-
rdt89
addikt
Azt nem vitatom, ettől függetlenül én továbbra is azt mondom, hogy a játék fejlesztők sokkal kevesebb pénzből tudnak animációt kreálni, mint a film stúdiók, hasonló vagy szebb minőségben. Én ha a Disney-nek lennék inkább játék fejlesztőket alkalmaznék a filmjeim elkészítéséhez és mindjárt nem lenne 160-180 millió 1-1 animáció.
-
rdt89
addikt
Azta de nagyon szép az ábrázolás meg minden egyes animáció. Ez az a szint amit soha nem fog utolérni a Disney-Pixar és társai. Sőt a 2005-ös AC-t se sikerült még utolérniük. Nagyon várós, biztos, hogy meg nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Final Fantasy XV előzményének számító animációs film augusztus végén kerül bemutatásra.
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest