Új hozzászólás Aktív témák
-
wii90
tag
válasz
DrTroglodyte #7 üzenetére
Érdekes, véleményem szerint érzékelhetően megnől a kereset a kinect iránt legalább is kis hazánkban számtalan barátom van akik nagy sajnálatukra és kis panel lakásuk végett nem ruháztak be kinect-re. Nekem hála Istennek semmi gondom a helyhiányban.
-
Misály
addikt
válasz
Nekem ugy tunt hogy nagyobb latoszoget general, ergo pont hogy multira ok. Az enyem pl tok jol uzemel singlebe 150 centirol is igaz mellmagassagban van.
-
FefeeX
veterán
válasz
Még a MM-ban, egymástól messze is gyakorta egymásnak ütköztünk... Mondjuk otthon sem volt ennél rosszabb a sztori, kisebb helyen hasonlóan elfértünk ketten...
Nem single player, csak kell hozzá hely, amúgy meg sajna ha a két ember közel megy egymáshoz, néha összekeveri a cucc, melyik kié...
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kedvenc zene a mai napra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest