- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Már korábban olvastam erről, Win7 topikban is volt téma, hogy a nyamvadt updater marasztalja magát.
Azt speciel nem tudtam, hogy még mindig így van-e, vagy csak valami korábbi verziók voltak ilyen szórakoztatóak, de ezek szerint a Google az a fajta vendég, akinek nem elég jelezni, hogy késő van - konkrétan ki kell rúgdalni a lakásból. -
Morden24
nagyúr
Mert nem vetted be a don't be evil dumát
Egyébként ahogyan említették előttem is: miért jó, ha tele van a gép az ilyen szemetekkel?
Most azt mellőzzük, hogy egyébként ki kéne tiltani a 3rd party telepítőkészletekből ezt a mocskot, mert elég zavaró, hogy az apptelepítések legalább 50-60%-ában erre meg a haverjaira kell vadászni.
Ha annyira jó dolog a Toolbar, legyen elérhető a google.com-on, biztosan sokan leszednék...(#5) Mr.Csizmás: Chrome miatt. Ha jól tudom, uninstall után is marad
Új hozzászólás Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest