- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Gyakorlatilag nem volt jatek a gepemen miota megvettem. Mert nem volt ra penzem."
Na... ez kb az a számomra nehezen értelmezhető gondolkodás fajta, amikor olyat szoktam szólni, hogy kineveznek warezhuszárnak. De szóval jó hogy konkrét példát hoztál fel, mert akkor most talán megértem. Ugyebár, itt játékokról van szó, tehát itt nem áll fenn az, mint ama warez Photoshop-nál, mikor is illető ezzel (t.f.h.) alávág a másik grafikusnak. A játék készítője sem látott tőled ugyanúgy egy kanyit sem, úgyan úgy nem, mintha lewarezoltad volan. Plusz, FONTOS, te olyan vagy, hogy ha van rá pénzed, akkor úgyis rögtön megveszed. Akkor kinek vagy minek okoztál volna kárt, ha azt a nyamvad játékot lewarezolod? (Már attól eltekintve, hogy játszani időpocséklás, és így magadnak...
de akkor ugye miért adnál ki érte pénzt, szóval t.f.h. ez neked hasznos.) Ez nekem már az a kategória kezd lenni, mint az éjjel a piros előtt álló gyalogosok. Esetleg attól féltél, hogy ha lewarezolsz vmi játékot, elkanászodsz, és végül nem vetted volna meg a PS2-t?
"az elet mar csak ilyen kegyetlen"
Pláne, ha te még kegyetlenebbé teszed magadnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest