Hirdetés
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Blu-ray lejátszók
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlackPriest #2 üzenetére
Oh...
2,2/6-nak olvastam mobilon. Csodálkoztam is, meg is néztem még egyszer, és megint rosszul olvastam. -
Feruendios
tag
960Mpps az durva, nagyon durva.
(960 millió packet / second) -
Bejelntették még a 12-16 magos variánsokat is. A Supermicro már mutogat erre épülő alaplapot.
Más:
Jól értettem, az egyik variáns network gyorsító hardveres utasításokkal van kibővítve, a másikhoz pedig lehet speckó drivert csinálni?Szóval az egyiknél letiltanak egy utasítás készletet, a másik pedig semmivel sem több, mint a többiek?
A fent linkelt oldalon írták, a 1520/1540-es változat nem tudja az SR-IOV-t, míg a frissített 1521/1541-es változat már igen. Ezek 100 MHz-el lesznek gyorsabbak.
-
Jól látom azt a 6GHz-es burst orajelet a D-1548-nál? Sejtem mire jó. (hirtelen jött nagy terhelés gyorsabb letudása)... de attól még olyan valószínűtlennek tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Intel az eddigi két opció mellé még nyolcat vetett be a választék kibővítése érdekében.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest