- iPad topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
...hát regisztráltam, lesz ami lesz.
-
GumisPeter
senior tag
Azt hiszem, ez a létező legjobb dolgok egyike, lehetőséget ad olyan moddereknek nagy nyilvánosság elött megjelenni, akik eddig nem tudtak megjelenni sem hazai, sem nemzetközi megmérettetésen.
Az idő bőven elegendő egy gép megalkotására, ugyanakkor mások naplójából akár még ötleteket is meríthetnek saját alkotásukhoz.
A díjjak pedig igencsak ösztönzőleg hathatnak azokra, akik eddig nem érezték az alkotás vágyát.Én is beállok a sorba, hiszen az augusztusi DCMM-re amugy is készülök, így egy géppel gyakorlatilag két versenyen tudok megjelenni.
Mindenkinek sok sikert kívánok, akik még bizonytalanok, lépjenek egyet előre és hajrá!
-
D.Va
őstag
Én nevezek, februárban kezdődnek a munkálatok, itt Logouton is fent lesznek a folyamatok...
-
Dr. Akula
félisten
Lábbal és ököllel már modoltam a Cosmos2-met, benevezzek?
-
GumisPeter
senior tag
Ezt nevezem!
-
Yondaime 四代目
tag
Up a magyaroknak.
-
scope2007
addikt
Hazai indulóknak én is drukkolok
-
Remélem hazai moddereink is érnek el szép sikereket.
-
kromatika
veterán
Up.Neki.Biztos vagyok benne hogy látunk egy pár komoly moddingot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.000ft-tól.
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest