Hirdetés

Kezdetét vette a Cooler Master Case Mod World Series 2016 moddingverseny

A Cooler Master bejelentette a Case Mod World Series 2016 moddingversenyt, amely immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre. Az ASUS, Avexir, Dremel, NVIDIA és OCZ által is támogatott, 2+1 kategóriában (tower mod, scratch build, ezekből pedig 1-1 people’s choice kerül kiválasztásra) összesen 30 000 dollár összdíjazású verseny célja, hogy összehozza a moddereket a világ minden tájáról, ugyanis az idei évben a Cooler Master kiterjeszti a versenyt helyi látogatásokkal és moddingeseményekkel is.


[+]

“A Modding szinte felrobbant az elmúlt években, és gyökeret eresztett szinte a világ minden szegletében. A Case Mod World Series célja, hogy táplálja ezt a növekvő folyamatot. Célja, hogy felélessze a készítői szellemet, nem csak az interneten, de a közelünkben lévő közösségekben is.” – mondta Michelle Wu, a Cooler Master globális közösségekért felelős vezetője. “Ebben az évben helyi rendezvényeket is szervezünk, ahová meg tudjuk hívni a helyi moddereket is. Reményeink szerint a többi nagyszerű szponzor adományainak is köszönhetően sikerül megmozgatnunk a világ legnagyobb modding közösségeit.”

Az idei bírói gárda jól ismert nevekből épül fel a világ minden tájáról – Ermanno Bonandini Olaszországból, Ronnie Hara Brazíliából, Richard Keirsgieter Hollandiából, Antony Leather az Egyesült Királyságból, Richard Surroz és Brian Farrell az Egyesült Államokból, – illetve a szponzorok delegáltjaiból, amelyek az ASUS, Avexir, Dremel, NVIDIA és az OCZ. A gyakorlati tapasztalatok alapján a négy kategóriába eső pontozás egyforma súllyal esik majd latba. Ezek: összetettség, dizájn, eredetiség és az általános kinézet.

A versenyre benevezni 2016. január 26. és június 12. között lehet az erre szolgáló weboldalon. Ugyanitt elolvasható a szabályzat, illetve a már benevezett munkákat (munkanaplóikkal együtt) is itt lehet majd figyelemmel követni. Eredményhirdetés 2016. június 28-án!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés