- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Projektor topic
- Video digitalizálás
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Kb 2-3000 FT-ért összeszereli a bolt ahol veszed a cuccot. Én is azt csináltam, mert nem éri meg a saját időmből ezzel szívni. Az ingyenes linux distro összedobása meg valóban szívás. Még egy ideig. Majd a windows 10-el jönnek azok a megoldások, amit egy mezei user is össze tud legózni (next next nezt finish). Eléggé ideje lenne ezekkel a linuxos szörnyedvényekkel mindenütt leszámolni (busybox itióta custom GUI meg anyámkínja)
[ Szerkesztve ]
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Ribi
nagyúr
Az olcsóbb változatot megértem, arra még azt is mondanám, hogy határeset elfogadom. De hogy kicserélik az alaplapot, egy kb 5k-val drágábbra, és 50k-val többért adják? Na ez a lehúzás. Tudom ez a notebookoknál is így van, hogy ugyanaz a noti nagyobb SSD-vel irreálisan drágább.
De esetleg én is elgondolkoztam volna, amikor vettem a Q1900-at, hogy kompakt cuccot veszek, de ilyen árazás mellett még csak meg sem fordul a fejemben. Aztán csodálkoznak, hogy nem veszik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben