- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Ízlésről vitatkozni felesleges, de szerintem ez nagyon jól sikerült.. el nem tudtam képzelni merre lehetne továbbvinni a define 6 designját, de ez "kellemes" csalódás lett.
Számomra pluszpont, ODD hely is megmaradt. Bár igaz, akkor beáldoz az ember némi felső ventilátorhelyet (igaz, én a mostani define 5ösöm esetén is zárt felső részt használok).
A zárt előlapról:
még növelték is a korábbi modellekhez képest az oldalsó rácsok méretét (kicsit), de ha agyontuningolná az ember csak ki kell nyitni az első ajtót (de maximum pár fokot jelent, ha alsó ventilátorok is vannak).Érdekes, az előd define 5 ami nekem van, jól elvan benne egy FX rendszer. Pedig a házventik minimumon mennek és merevlemezekkel is tele van pakolva.
Összességében én örülök a ház megjelenésének.
Ha gépet újítanék, vagy megtartanám a jelenlegit vagy egy utódmodellre cserélném, bár a define 6 annyira nem győzött meg (hogy kell az nekem 5ös helyett).. Ezt már jobban eltudom képzelni helyette, főleg fehér színben...Bár az ára mellbevágó generációról generációra drágábbak a modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új Define 7 és 7 XL modellek esetében nem kell majd félnünk, hogy valami nem fér be szerelés közben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Battlefield 2042
- Xbox Series X|S
- Blokklánc, Web3, kriptó, okosszerződés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest