- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Jim Tonic #25 üzenetére
szerintem arra céloz, hogy nem kell világítás, hanem fehér műanyag gombok, fekete szitálással.
Ja, csak nem linkeltem be ezt.
Amugy meg parszor mar le lettem hurrogva a billzet topikban, amikor valamilyen elborult dizajn lattan reszletesebben kifejtettem, hogy egy billzetnek kb. igy vagy igy kell kineznie. (Aztan kesobb azt is kifejtettem, hogy utalom a Cherry PrtSc, PgUp, PgDn feliratait
)
Elso egy 20+ eves, dyesub technikaval feliratozott PBT kupakszett, masodik egy 15 ev koruli doubleshot PBT.
Mondanom sem kell, hogy ezeket a technikakat manapsag mar nem nagyon hasznaljak, mivel nagyon dragak. (Meg mindig almodozom egy hasonlo dizajnu magyar dyesub szettrol, de 10 keszlet megrendelese eseten lenne 80$/db)
Mai Cherryk mar messze nem ezt a minoseget kepviselik, egyreszt ok is attertek az olcsobb ABS muanyagra (doubleshotban az sem volt annyira rossz), aztan a tetszoleges feliratozast extra szerszamkoltseg nelkul biztosito lezeres feliratozasra.
Valamikor gyartottak magyart is, de mar az sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat masszív felépítést és combos megvilágítást ígér.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Whisky topik
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest