Két méretben is kapható a Cooler Master MasterKeys Pro mechanikus billentyűzet

Új termékeket jelentett be a Cooler Master a mostanság terjedő „Master” sorozatban. Ezúttal billentyűzet érkezett, amely a MasterKeys Pro nevet kapta, és kétféle kiadásban lesz elérhető. Az MasterKeys Pro L egy Cherry MX kapcsolókkal felszerelt, RGB megvilágítású, teljes méretű (439,23 x 130,32 x 41,95 mm) mechanikus billentyűzet, míg a MasterKeys Pro S ennek kisebb (359 x 130,8 x 39mm) numerikus részleget hanyagoló, úgynevezett "tenkeyless", könnyebben hordozható kiadása (már ha van erre igény).


[+]

A választható vörös, barna vagy kék Cherry MX kapcsolók fölött puha érintésű, hosszú élettartamú, UV-aktív bevonatú gombok biztosítják a komfortérzetet, miközben védik a felületet a kopástól, elszíneződéstől. A MasterKeys Pro különböző billentyű-megvilágítási módokat tesz lehetővé, mint például színhullám, pulzáló vagy éppen állandó világítás, de finomhangolásra is van lehetőség, sőt extrémebb effektek is beállíthatóak (színhullám, csillag, esőcsepp effektus, de ezek tárháza online bővíthető) miközben 16,7 millió szín áll rendelkezésre.


[+]

Az újdonságok belsejében 72 MHz-es, 32 bites ARM Cortex-M3 SoC dolgozik 512 kB belső memória mellett, adott a lehetőség komplett makrók rögzítésére és meghívására meg, a négy profilgomb pedig gyors makrórögzítést és világításállítást biztosít. Az profilok természetesen elmenthetőek és megoszthatóak a barátokkal, közösséggel, mindezt a mellékelt szoftver segítségével, és természetesen nem hiányoznak a dedikált multimédiás gombok, amelyek ezúttal a kurzorgombok feletti tömbben kaptak helyet. Az USB kábel mindkét modell esetében lecsatolható, a nagyobbik variáns alján pedig biztosított a 180°-os kábelmenedzselési lehetőség is.

A MasterKeys Pro L és a MasterKeys Pro S március 15-től érhető el. Ajánlott végfelhasználói áruk 45 900 forint (MasterKeys Pro S) és 55 900 forint (MasterKeys Pro L).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés