- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
MX Silentet egyelore csak a Corsair forgalmazhatja, de par honap mulva barki hozzaferhet.
Felteve, ha a Cherry gyart eleget beloluk, mert egyelore nem ugy tunik, hogy gyartananak barmit, ami nem MX Black.MX Reddel lehet talalni hagyomanyos kiosztasu billzeteket, az mar eleg halk, ha gyuruzod a gombokat.
-
Hiftu
senior tag
Az újabb, halk(abb) cherry mx gombokkal tudtok normális (old school) kiosztású billentyűzetet?
-
kemotox
addikt
Qfr fele ennyiert fiuknak, ez meg jo lesz a lanyoknak olyan csili vili
-
nyunyu
félisten
válasz
Jim Tonic #25 üzenetére
szerintem arra céloz, hogy nem kell világítás, hanem fehér műanyag gombok, fekete szitálással.
Ja, csak nem linkeltem be ezt.
Amugy meg parszor mar le lettem hurrogva a billzet topikban, amikor valamilyen elborult dizajn lattan reszletesebben kifejtettem, hogy egy billzetnek kb. igy vagy igy kell kineznie. (Aztan kesobb azt is kifejtettem, hogy utalom a Cherry PrtSc, PgUp, PgDn feliratait
)
Elso egy 20+ eves, dyesub technikaval feliratozott PBT kupakszett, masodik egy 15 ev koruli doubleshot PBT.
Mondanom sem kell, hogy ezeket a technikakat manapsag mar nem nagyon hasznaljak, mivel nagyon dragak. (Meg mindig almodozom egy hasonlo dizajnu magyar dyesub szettrol, de 10 keszlet megrendelese eseten lenne 80$/db)
Mai Cherryk mar messze nem ezt a minoseget kepviselik, egyreszt ok is attertek az olcsobb ABS muanyagra (doubleshotban az sem volt annyira rossz), aztan a tetszoleges feliratozast extra szerszamkoltseg nelkul biztosito lezeres feliratozasra.
Valamikor gyartottak magyart is, de mar az sincs. -
scope2007
addikt
tetszik , de soha vennék
[tudom, soha ne mond hogy soha, kivéve mikor azt mondod, hogy "soha ne mond hogy soha"]
-
Felesbandi
senior tag
Ha tényleg 46k lesz a tenkeyless és elérhető lesz ISO layouttal, veszek egyet.
-
nyunyu
félisten
nyunyu: RGB SMD LED marha drága lehet, most vetem 5 m-es öntapis szalagot vezérlővel, távirányítóval pár ezresért... (és a nagyobb fajtát, az átvilágítaná a fekete kupakot is.
)
WS2812B vs 0.6mm vastag vilagos ABS kupak.
(Telefonom nem remekel a szinreprodukcioban, kupakban+alatta levo LED FF0000 (full voros), masik ketto 00AAAA (50% kek+50% zold) szinu.)Nem igazan alkalmas a nem vilagitos billzetre valo kupak atvilagitasara.
-
ViZion
félisten
Jól értem-e amit írtál?
"Kerdes mi a sok." blablablabla... "Itt legalabb 10-15 ezer forint felar az RGB, Corsair-bol kiindulva."Mivel van ugyan ilyen, olcsóbban, így ez sok. Nekem nem RGB, még olcsóbban, bódottá. Ezt írtam előtte is
nyunyu: RGB SMD LED marha drága lehet, most vetem 5 m-es öntapis szalagot vezérlővel, távirányítóval pár ezresért... (és a nagyobb fajtát, az átvilágítaná a fekete kupakot is.
)
-
nyunyu
félisten
Nem tudom, hogyert aruljak ezeket a 3528 formatumu SMD RGB LEDeket, de 3535 tokozassal 8-10$ korul van egy billzetre eleg programozhato LED.
Ugyan nem ezt, hanem az eggyel regebbi, 5050 meretu WS2812B-t probaltam, kb. 5 perc volt eletrekelteni Arduinoval, hogy hanyadik LED milyen szinnel vilagitson.
(Persze elotte egy orat szoptam, mire kezzel osszedrotoztam 3 mutyur LEDet, mivel nincs itthon satu.)
-
tothzoltan
tag
Biztos túl öreg vagy vagy túl hülye, de nem értem, hogy ha egy billenytűzet 46/56 ezer forintba kerül - ami különben nem ad többet bármelyik háttérvilágításos "cserris" billenytűzetnél - akkor már miért nem tudja magát a gyártó legalább annyira megerőltetni, hogy designban megpróbál valami olyasmit letenni az asztalra ami legalább egy kicsit kevesébé borzasztóan és átlagosan néz ki?! Formatervező nem volt a környéken, csak marketinges (Masterkeys Pro ... wtf)
Bűndrága műanyag karácsonyfadísz szörnyű font-okkal.. avagy mountain bike rakétahajtóművel.
... és ez egy ekkora vállalatnál senkinek nem szúr szemet. -
[CsuCsu]
őstag
Kerdes mi a sok. Egyebkent mechanikus elobb letezett, mint a membranos tudtommal, pont azert talaltak ki az utobbit mivel elobbi regen is mocsok sokba kerult. Cserebe tartos es egyszeruen lehet javitani. Jo mecha bill egy alapbol draga termek, vizont hosszu tavu befektetes. DE! Itt legalabb 10-15 ezer forint felar az RGB, Corsair-bol kiindulva. Karacsonyfa kell a fenenek, kiadhatnanak verziot anelkul is, ahogy az elobb emlitett ceg is teszi. En elleszek a Das Keyboard-ommal
-
-
nyunyu
félisten
Parszor mar kifejtettem a velemenyemet, miszerint nem kell 16.7M szinure programozhato karacsonyfat venni a sotetben gepezeshez, egy mezei szogegyszeru feher billzet feliratait is el lehet olvasni a TV/monitor fenyenel.
De olyat sem gyartanak mar magyar kiosztassal.
Mindenki csak a dizajnos, de nem praktikus fekete szinben gyartja.
-
törölt tag
Na, ezek legalább értelmesen néznek ki. Egy numpad nélkülit elfogadnék, akár angol kiosztással is.
-
nyunyu
félisten
válasz
Williamgrant #6 üzenetére
Gyartok jellemzoen nem allnak neki 100db-nel kevesebbet legyartani, itt meg van ketfele meret, haromfele kapcsolo opcio, az osszesen 6 kombinacio.
Vajon hany ev alatt tudnal eladni 600 magyar billzetet 50k-s atlagaron?
-
-
nyunyu
félisten
Tudja valaki, mihez kell 72MHz-s mikrokontroller egy billzetbe?
Masodpercenkent 5000-szer lekerdezni minden gombot? *Nem eleg azt 125-szor? Ugysem visz at tobb adatot az USB.
Lassan gigaherzes dinnyeket fogunk hasznalni szazegynehany gomb megszamolasara.
Ja, hogy 5$ korul van egy 72MHz-s Cortex M4?
(Mondjuk ebben "csak" 256KB flash van, nem 512KB.)*: 16MHz-s ATMega32U4-n szimulaltam, az kb. 1000-szer kepes ra masodpercenkent.
-
nyunyu
félisten
Gondolom ezekbol sem fog magyar kiosztasut rendelni a forgalmazo.
-
thomeef
őstag
Jaj, hát persze hogy a coolermaster sem maradhat ki az RBG lázból. Viszont 50k-ért ott van a Corsair. Hát azért hajrá fiúk, biztos eladtok párat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat masszív felépítést és combos megvilágítást ígér.
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest