- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripo05
tag
Srácok nagyon jó ez a fórum!
Hétvégén 2 P780-asra sikerült felraknom a needrom-on lévő baralajbi romot és tökéletesen működik.
-
han_lev
senior tag
válasz
tomazin #11696 üzenetére
A preloadert külön kiválasztod? Én bemásoltam a fekflashelendő rom cuccaiba, átneveztem (ha kellett az eredetivel egyező névre, csak az eredetit előtte kivágtam onnan (elmentve máshova, ha később mégis kellene)
Szóval a scatter egyből beolvasta a preloadert a rom többi cuccával együtt.
A checksum.ini-t tényleg törölheted. -
tomazin
veterán
válasz
Blue Eagle #11695 üzenetére
igen, erre gondoltam én is, viszont amikor megnyitom a scattert, majd a preloader-nél kiválasztom ezt a másikat, akkor hisztizik, hogy nem egyezik a checksum. azt meg nem mertem bevállalni, hogy átírom.
közben rájöttem az első az md5
-
tomazin
veterán
válasz
Blue Eagle #11692 üzenetére
5242880 byte
az pont annyi
-
tomazin
veterán
válasz
Blue Eagle #11690 üzenetére
Lenovo-P780_sokszam_nvram_150519-223300.bin
meg van mellette egy tar file, amiben kicsi max 20k-s fileok vannak, könyvátakban rendezve:
apcfg
dm
md
md2 -
han_lev
senior tag
Üdv!
Nincs valakinek egy törött gépsas, amiben jó volt a térerő a törés előtt.. mondjuk..
??
Kellene sógoromnak.
Térerőgondokkal küzdünk.
Vagy hallottam ezt az újramelegítést.Azt kik is tudják megcsinálni?
Köszi!
-
ibookg4
tag
Aki Alice ROM tesz fel SP-vel figyeljen arra, hogy mindenképpen csináljon MTK Droid Tools NVRAM mentést (amúgy is alapból csináljon sz ember mindíg), ugyanis utána a legtöbb ROM nem megy fel vagy checksum hibát ir a preloader, még kipipált DL with checksum esetén is!!! Egyetlen megoldás a flash teljes formázása (auto format a Format fülön). Utána már minden okés, persze IMEI nyista, ilyenkor jön jól az előbb már említett NVRAM mentés.
Lesz valami esély az S228 magyarítására?
-
tomazin
veterán
Eljutottam oda, hogy csak fel kell rakni egy másik romot...
elolvastam jópárszor a leírást, hogy megértsem hogyan is kellene ennek kinéznie, de inkább kérdezek mielőtt brickesítek.Tehát jelenleg cn rom van fent (VIBEUI_V2.0_1437_7.14.1_ST_P780), azaz az amivel jött, nem nyúltam még hozzá.
Ha jól értettem, akkor sp flash toolssal erre fel tudom rakni az első hsz-ben linkelt Blue Eagle által magyarított és átpartícionált P780_ROW_S124_140403_1GIntSD.zip nevű cuccost. (a drivereket már felraktam nvramot kimentettem mtkdroiddal, scattert nem tudott egyedül csinálni, de fórumban az volt írva, hogy ne foglalkozzak vele, mert csak az nvram a lényeg).
Ez alapján a leírás alapján felrakom a romot (annyi kérdésem lenne, hogy a reset gomb a telefonon a bekapcsoló gombja lenne, és kikapcsolt állapotból kell elindulnom)?Ha ez sikerült akkor pedig vodás lévén ebben a hszben linkelt modemet kellene feltennem, de mivel jelenleg P780.V101-et ír, így ezzel nem kell bajlódnom.
Jól gondolom?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
rolika00 #11682 üzenetére
Majdnem jól szűrted le a térerő problémát, ugyanis szerintem az újabbaknál mintha gyakoribb lenne ez a hiba. Aztán a fene sem tudja, hiszen statisztikai adataink nem állnak rendelkezésünkre. Tény, hogy több ilyen hibával "megáldott" P780-ról olvastam már és tudok is. Lekopogom nekem még bírja a sarat. (2013-as gyártás)
szerk:
Igaz, nagy becsben tartom, vigyázok rá maximálisan, de használva is van rendesen. A kezdetektől gyári tokban van. A tok sarkai kopottakká váltak, a főkapcsoló gomb szintén kopott, a króm már csak nyomokban fedezhető fel rajta. Minden egyéb másban kifogástalan az egész. -
rolika00
csendes tag
válasz
siskad #11681 üzenetére
A youtube app állítólag 2013 előtt gyártott készülékeken nem fog működni, lehet ez kavarja meg. De lehet, hogy hülyeséget beszélek
Másik: Azt jól szűrtem le a kommentekből, hogy ha a térerő végleg elszáll (régi típusú P780) akkor azt csak az alaplapcsere oldja meg? Mi van ha a másik alaplap is beadja a kulcsot rövidesen? Ebayen pedig persze hogy nincs alaplap.. -
siskad
őstag
Már megint nem jó a youtube.
Mit csináljak vele?
-
han_lev
senior tag
válasz
Janika841130 #11678 üzenetére
Tedd fel nyugodtan. Én több mint fél évig azt használtam. Attól csak az SLX et használtam többet.
Ha régi preloaderes a telód, akkor érdemes azt is kipróbálni. Jól megy rajta minden, és nagyon stabil. Ez a kettő szerintem, ami ezen a telón a legjobban fut. -
Janika841130
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11674 üzenetére
mondjuk a hely is egy fontos szempont !
csábító !!!lehet megpillantom azt inkább !!
köszönöm
-
-
szpali
addikt
-
Thrawn
félisten
Buherálásra fel!
Open Source Code (for Android 4.4, KitKat) - Lenovo P780 Smartphone -
Blue Eagle
őstag
válasz
Janika841130 #11673 üzenetére
Abban különbözik a módosított S124_1GIntSD-re elnevezett rom az eredetitől, hogy a nagyjából 1,5 GB Beépített tárolóból (belső SD/emulált SD), lecsíptem 500 MB-ot és odaadtam a Belső tárhelynek. Így ez az utóbbi nagyobb lett és sokkal több alkalmazást tudsz telepíteni, és nem sír majd a szája a helyhiány miatt.
ezen kívül:
-rootolt
-magyar nyelv van benne
-haladó fájlkezelőt is tartalmaz
-CWM recovery-vel ellátva -
Janika841130
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11671 üzenetére
nem gondoltam volna én sem de ez van !
semmi gond a térerővel sem hála égnek !A tárhely módosított rom miben különbözik egyébként a sima 124 row -tól
köszönöm a segítséget mindenkinek !!
és eddig gond nélkül műkszik kamera minden sőt szerintebb mintha simább lenne minden !üdv
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Janika841130 #11669 üzenetére
Most olvasom csak, a lényeg, hogy összejött. Ügyes vagy! Szerencsésnek érezheted magad, hogy első generációs a telód. Ezekknél még a térerő probléma is ritkábban jelentkezik.
Üdv. -
Janika841130
csendes tag
Köszönöm a segítséget a fórumtársaknak soksatsegítettek ! a preloader csere volt a hibás ugyanis nem kellett volna kicsereélni én meg kicseréltem !
megoldódott a probléma sikerült a romcsere s124 row
köszönöm mégegyszer
-
han_lev
senior tag
válasz
Janika841130 #11666 üzenetére
Olvasgasd az összefoglalót.
Ha újabb telód van, akkor egyszerúen az újabb fajta preloadert kell bemásolni a kibonzott, flashelésre előkészített romba a régi helyére. De a régi nevére kell átnevezni pontosan, a régit kitörölni, vagy áthelyezni, hogy ne zavarjon.
Ha a flashtools jajongana, akkor a checksum.ini-t ki lehetvtörölni a romból, az csak az elején ellenőrzi a filokat. -
Janika841130
csendes tag
válasz
han_lev #11665 üzenetére
köszönöm akkor töltök le masik romot és megpróbálom Majd jelentkezek még !!
köszönöm a segítségért ezer hála az a lényeg hogy teljesen basz.am el
Na töltöttem le masik romot megpróbáltam és ezt irja:
common hont :for sp flash tool issues:
please supply your tool version.gui screen shot ,and tool logs when you encounter trouble with the latest tool .
how to obtain the tool logs?1 run the tool
2press ctrl +alt+t (tool title hint :runtime trace mode)
3menu help -sub menü open logs folderbrom error :s ft enable dram fail 4032
emi enable dram failed
hint
please check your load matches to your target which is to be downloaded
mit rontok el ?
-
han_lev
senior tag
válasz
Janika841130 #11664 üzenetére
Először is no para.
Valószínüleg hibás a preloader.
Cseréld ki a romban amit flasheltél, vagy próbálj eleve másik olyan romot flashelni, amiben a másik preloader van.
A leírt módon dugd rá a gépre ott ahol már korábban felismerte (a reset gombot nyomvatartva)
Meglátod, menni fog. -
Janika841130
csendes tag
lám nem is olyan egyszerű ez mint gondoltam !
sikerült letéglásítani
látszólag végigment minden végén zöld pipa végig a leírást követtem sőt többször is olvastam el mint kéne,de nem jött össze pedig zöld kör a végén
most az van hogy nem látja már a gép sem ha rádugom csak felvillan egy pillanatra a piros ld aztán kialszik a windows azt irja ismeretlen eszköz ?
tuti elszartam mindent !!
van erre valami megoldás ? resetet próbáltam semmi bekapcsologomb semmi !
köszönöm a segitseget
-
han_lev
senior tag
válasz
Janika841130 #11662 üzenetére
Majd lesz olyan, hogy abban nem ismeri fel, és egy másikban meg felismeri..
Ilyen ez a showbusinis. -
Janika841130
csendes tag
Sikerült megoldanom a problémát !
Végigdugdostam a usb portokat az egyikben sikeresen felismerte at eszközt !
-
Janika841130
csendes tag
sziasztok !
rávettem magam a romcserére!
odáid jutottam ,hogy driver install de azt írja telepítve van de nem fog működni kód 10 !
valaki talalkozott már ilyennel ?
win 7 64 bit
-
siskad
őstag
válasz
Blue Eagle #11658 üzenetére
-
barnagy
csendes tag
válasz
razorka777 #11649 üzenetére
Köszi a választ, letöltöttem, újraraktam az egész romot FT-vel, recoveryvel telepítettem és semmi!
maradt a v102 modem verzió. Továbbra sem jó valami (nálam)
Másik kérdés: mi a legutolsó rom verzió? S228? Honnan lehet letölteni? -
siskad
őstag
válasz
Blue Eagle #11653 üzenetére
Azt hol kell megnézni?
-
siskad
őstag
válasz
Blue Eagle #11651 üzenetére
Bocs kimaradt. Rootolt gyári 4.4.2. 400 mega.
-
siskad
őstag
Nektek se jó a youtube app? Nekem megakad a videó de a hang megy tovább, pár másodperc múlva pedig elindul, de a hang teljesen el van csúszva.
-
barnagy
csendes tag
Üdv!
Segítsetek légyszíves. Ez már a második P780 amit csinálok a családban, de ez most betett nekem. A legújabb sorozatú hardver, S124-el nincs hátsó kamera kép, ezért baralajbi féle P780_4.4.2_1503_VibeUI_2.0_MultiLang_Gapps_Root_baralajbi romot raktam fel. Nincs is ezzel semmi probléma, de v102-es modem driver van rajta, és Recoveryből nem cserélődik le, hiába telepítek v101-et vagy akármit. Azt mondja, hogy OK, de a verzióinformációkban már v102 van. Mit rontok el, vagy most mi van???? Továbbá a bevezetőben említett módszerekkel próbáltam a két belső partíciót eggyé varázsaolni, de a korábban használt script nem is futott le TWRP alatt, a LiFe_v02_Full_ReParted_Data_No_IntSD.zip pedig ugyan lefut, de indulás után rögtön memória hibát jelez a készülék, formázás után meg 'GOTO 0', vagyis nincs már memóriahiba, van viszont két szép (belső) partíció. Mit rontottam el? -
denko
senior tag
Sziasztok,
Akadt nagy sürgös problémám!
Amikor huztam lefelé a töltöről a telefont, nagyon megrántattam, és pár fog kiesett a telefonról.
Van itt valaki , aki ügyeskezű és tudna forrasztani rá Új csatlakozázt?
Mivel nem nagyon lehet leszerelni, csak ha lelesz teljesen szedve és új forrasztava.Nemhiszem hogy szervizben csinálják, és ha igen akkor drága lenne.
https://drive.google.com/folderview?id=0B_hWQSHbYHttakJQSnpyb0RQSnc&usp=sharing
Köszönöm
-
e=mc²
őstag
Namost, az alkalmazasokat lehet folderekbe csoportositani, de annak is van egy maximalizalt erteke, vagyis ez meg mindig nem az igazi megoldas. (talan masik tema/launcher kellene?)
Az ertesito hangok allitasahoz par Volume Control nevezetu appokkal probalkoztam, de semmit nem er. Neten olvasgatva sokaknal elofordult ez, de igazan megoldas nincs ra. Illetve az, ha kimented azt a hangfajlt amit hasznalsz, valamilyen szerkeszto programmal leveszed a hangerejet, es visszamented a telora.
Modemcsere done V51+S820-ra. Nemsokara megyek vilagga es meglatjuk milyen.
Szerencses modon a Security-t es meg minden mas appot is belehet tenni a Notification Center -> Activate App Notification menu kivetelei koze, igy aztan olyan, mintha nem lenne. De van, mert ha blokkol valamit, akkor nem latod, akkor manualisan el kell inditani, es beallitani vele mait akarsz. Az mar elony, hogy nincs az ertesitesi teruleten eltunhetetlenul, es az ikonja sem foglalja a helyet foloslegesen.
-
K_a_m_i
tag
A preload.img fájlt (előre telepített alkalmazásokat) mivel lehet módosítani? Egy kicsit saját igényeimre szeretném szabni.
(Az ALP-vel tudok másolni belőle, de törölni, módosítani nem. Az android kitchen és az ext2explore-ral még ezt sem tudok.) -
Itik
tag
válasz
RoMix85 #11639 üzenetére
Szia!
Igen...az is az újabb generációs teló. Csak a 4.4-es romok jöhetnek szóba... Baralajbi féle romok között nézelődj ha magyart akarsz. Ha jó az angol akkor még az S226-os amit itt többen dicsértek.
A romolás nem bonyolult csak annak tűnik... Mentés legyen és akkor lehet próbálkozni... Aztán már rutinból fog menni..
Az S124-ben nincs beépített biztonsági központ... így én nem használom...
-
RoMix85
aktív tag
-
e=mc²
őstag
Egy nap utan tapasztalat errol a ROMrol:
Nincs olyan, hogy alkalmazok menu, azaz minden app a fokepernyokon lapulnak meg, ami szamomra idegesito.
ertesito es csnegohangok erossegenek a skalazasa nem igazan jol valosul meg, ugynis a teljesen nematol a csuszkat egyel nagyobbra veve meg nappal is hangos, nemhogy ejszaka. Ezt lehetne valamivel orvosolni?
Meg nem mentem ki a telepulesrol, de mar erzem, hogy ebbol modem csere lesz.
Security valami rettenet. Ertem en, hogy kell, meg jo, meg minden, de lehessen mar kikapcsolni valahogyan. -
azimut
aktív tag
Ha az akksi legalján lévő számsor az, az enyém 140419, novemberben már 4.4-el jött meg LENOVO P780_S931_VIBEUI_V2.0_1437 gyári rom-mal. Ezek után baralajbira váltottam, melynek verziószáma P780_4.4.2_1503_VibeUI_2.0_V6, + cappa72-féle custom recoveryt tettem hozzá. Így nem kísérléteztem 4.2-vel, de gyanítom downgrade esetén nem lenne kamerám.
-
Itik
tag
válasz
RoMix85 #11631 üzenetére
Szia
Az aksin lévő dátumról... Bár nem tudom melyik dátum a határ de az új szériában megváltoztatták a hardvert.. Ha 4.2-es Romot teszel ezekre az új szériás telókra nem lesz hátoldali kamerád...azt nem kezeli. Ha így jársz akkor csak a 4.4-es romok jöhetnek szóba. Én még 4.2 Blue Eagle féle S124-es magyarított Romot használom így a 4.4-es romokkal nincs tapasztalatom. De ahogy itt olvashatod a baralajbi készít magyarított 4.4-es romokat.... Azok jók szoktak lenni.
-
RoMix85
aktív tag
Azt miből lehet tudni?
Egyébként ti melyik romot preferáljátok inkább?
3 napja vagyok én is p780 tulaj
jelenleg rendszer:
4.4.2
p780.V102, 2014/11/11 11:10
VIBEUI_2.0_1503_7.141.1_ST_P780Nem tűnik túl gördülékenynek, és "akkubajnok"-nak sem
Eddig jiayu g4c volt 4.2.2 stock rommal de azt szerettem, míg be nem tört a kijelzője :s -
duronx
senior tag
Valaki mondja meg pls mi a neve az blueagle féle s124 romban található reklám blokkolónak. Köszi
Szerk: Adblock vagy Ad Away a neve? vagy más?
-
han_lev
senior tag
válasz
ripo05 #11623 üzenetére
Rootolás,
mentés Flashtoolszal, vagy amivel sikerül, de Nvram mindenképoen legyen meg
Particionálás, flastoolszal tegyél fel opyan romit, ami már eleve fel van particionálva, hogy legalább 2 giga legyen a rendszernek belső tárhekyként.
És valamelyik 4.4 es rom. Amiket baralajbi készít, és sok letöltés van mögötte, az biztos jó.
Bár ha a needromos romot amit fel akarsz tenni flashtoolszal kell felrakni, akkor át fogja írni a particiót, ugyhogy olyat kéne válaszani, ami kártyáról telepíthető. Vagy olyat, aminek a memóriakiosztása eleve megnövelt belső memóriát ír.
Kb. -
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11622 üzenetére
A 3-as verzioval felment.
Nincs IMEI vesztes sem, minden mukodik egyelore.
kosz, udv,
-
ripo05
tag
Beléptem én is a p780 tulajok táborába. Pontosabban szólva a fiaim.
Kérdésem az lenne, hogy melyik ROM-ot érdemes felrakni rá?
Igények:
- Magyar nyelv (Bár tanulnak angolul, amíg megismerik a telefont jó lenne.)
- Minél több belső tárhely. (Kaptak egy 32 GB sd kártyát, de ugye vannak, amiket nem tudok arra telepíteni. Nyilván annyi játékot pakolnak majd rá amennyit csak tudnak.)
- Kamera ok legyen. (Nem művészfotókat csinálnak, de szeretnek "kattingatni". Mindenféle effekt kipróbálnak.)
- GPS jól működjön.Pandawillről van. 4.4.2 van most rajta és jónéhány kínai karakter, meg ki tudja milyen program...
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11620 üzenetére
Na kicsit haladtam, mar felismeri es jott a piros sav. Most ezt irja ki az SP Flash Tools,
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11615 üzenetére
Na nekem ilyet nem csinal sem a 3-as sem az 5-os verzio.
Holnap meg Win7 alatt meg tudom probalni,de aztan ennyi. Ez szerintem driver gond. Majd olvasgatok meg a temaban.
-
zole.b
csendes tag
Sziasztok!
HA valakit érdekel eladom a p780 készülékemet alkatrésznek. Repedt a kijelző (csak az LCD), térerőgondok vannak vele (SIM csatlakozás nem kóser folyamatosan elveszti a térerőt) és nincs türelmem már megjavíttatni se megjavítani. Meg má megvan rendelve a p70-es
HA valakit érdekel privátba írjon.
üdv -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11615 üzenetére
Látom jól működik a laptop
közben beizzzitottam a P780-as utódját, de azért a még ez a jóöreg teló is üzemel, most éppen a párom póttelója. Egy napig használta, és valami 90 on volt még az előbb az akksi
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11613 üzenetére
Semmilyen piros savot nem latok egyik verzioban sem. Ennek hol/hogy kellene megjelennie?
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11611 üzenetére
Annyi, hogy eddig az ajanlott 5-os verzioval probaltam. Most mar csak este fogom megprobalni a 3-assal.
Az itt levo How-to-Install szerint csinalom.
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11609 üzenetére
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11607 üzenetére
Ez mind megtortent.
A driver(eke)t feltettem a kikapcsolt digitalis aliras ellenorzessel inditott rendszerrel.
MTK Droid Tool latja, kiolvassa adatait.
SPFlash Tools nem csinal semmit. -
Blue Eagle
őstag
Az eszköz csak kikapcsolt telónál, gépre kapcsolva és csak egy pillanatra válik láthatóvá. Ez így természetes. Viszont tartósan a Flash Tool szólítja meg download/kiolvasás, teszt módban.
Szeretném megemlíteni, hogy bizonyos, aláíratlan driverek a win8/8.1-re nem hajlandóak csak úgy simán felmenni. Ehhez ki kell kapcsolni (átmenetileg) ezt az ellenőrzést.
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11589 üzenetére
Mi van abban az esetben, ha fenn van a driver, latom is eszkozkezeloben, a telefont rakapcsoltam a gepre kabellel, de azt mondja, hogy nincs csatlakoztatva (szurke inaktiv es csak a rejtett eszkozok kozott lathato).
Win 8.1 Prof
-
Itik
tag
válasz
iassak #11603 üzenetére
Szia!
Nekem a sima v23-as... Érdekes.... Nekem két Telenoros kártya van benne és mindkettővel full térerőm van.... És még egyszer sem dobott le. Ezzel onnan is telefonálni tudom ahol eddig térerőm sem volt a v101-el. Mondjuk és a Blue Eagle féle S124-es Rommal használom....
Hát majd meglátod...
-
iassak
csendes tag
-
iassak
csendes tag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy Telenor külön beszélgetős, és mobilkártya, és bluetooth használatával 4.4 alatt melyik modem a legjobb?
Eddig 101-et, és 102-t próbáltam, de mindkettő időnként ledobálja a térerőt. A 101 jobban megtartja a mobiljelet, és a headset sem akadozik annyira, de még nem az igazi.
Rádásul nem lehetséges a beszélgetős 2. slotra androidos GSM szignál figyelőt találni, így elég kellemetlen tud lenni amikor látom, hogy a tudtom nélkül nem voltam elérhető már egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo kedvcsináló videójában Kobe Bryant kezében bukkan fel a 4000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt óriásmobil.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest