Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dajkopali
üzenetére
Hadd kötekedjek én is egy kicsit. Miért szívás az egy felhasználónak, ha kiadják a mobilon elérhető adatait egy harmadik félnek, még ténylegesen nem szívatnak meg?
Tehát: össze szedi a progi az IMEI számomtól kezdve a, a helyinformációig az összes telefonos adatom, monitorozza a vásárlási szokásaim... ezt pedig a fejlesztő eladja. Oké. Eddig a pontig ugye engem nem ért semmi kár? Egy kéretlen cucc sem kötött ki a postaládámban, nem húzták le a bankkártyám stb-stb...
Sum: arra akarok itt kilyukadni, hogy ez jogilag és etikailag is aggályos, de még nincs negatív visszacsatolás felhasználói részről, addig pl. spec. engem nem érdekel mivel és hogyan kereskednek. Amíg engem kvázi "kihagy" a folyamatból és valóban csak adat gyűjtéssel visszaélést követ el, addig igazán nem tud érdekelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest