Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ph895
csendes tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
egészen addig, amig nem biztosítónak adja el, hogy te mondjuk diabeteszre kerestél és hirtelen nem akarnak veled biztosítást kötni, vagy csak drágábban (biztosítók ennél nagyobb mocsokságot is csinálnak napi szinten). És ez még egy igen kis probléma, ennél sokkal súlyosabb is lehet.
Amúgy én is megnézem, hogy mihez akar egy app hozzáférni és nem telepítem fel ha gyanús. Van kismillió app ugyanarra a funkcióra, ilyenkor telepítek olyat ami nem kér mindenhez hozzáférést. Vagy legrosszabb esetben veszek egy valódi zseblámpát mint az emberek 99%-a...
-
x1port
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem is ezzel van a gond , hogy kémkedik ..nagy titkolni valóm nekem sincs és ahogy írod , kvázi "kihagy" a folyamatból.
De ez a háttérben gondolom nem kevés adatforgalmat generál , ráadásul a kémkedése memória és energia igényes.
Aztán csak pislogunk,hogy mitől lassult be a telefonunk és mitől merül jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest