- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Nálunk volt olyan tanár, aki a session bean-t fordította viszonypaszulyra és ez konkrétan benne volt a jegyzetben
A második gondolat: nálunk vannak olyan tanárok akik próbálják ezt, általában ennek az az eredménye, hogy az ilyen tárgyak a közvélekedés szerint a legnehezebbek és legrosszabbak. Ahol nem a bemagolt anyagot kell visszaadni, hanem gondolkozni. És nem akarok itt álszenteskedni, nekem is van ami ezek közül éppen kettessel lett meg, mert nem volt kedvem előadásra járni meg értelmezni az anyagot, de így visszanézve kicsit már bánom. Nekem annyi szerencsém van, hogy az egyetem kezdete óta dolgozok, így egy csomó mindent láttam a gyakorlatban hogyan is működik hogyan alkalmazzák, meg beszélgettem csomót a már X éve fejlesztő kollégákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő