Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Powerbank topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
1.0 user kb 1:1000000, általában ez már az admin. Jó esetben. Rossz esetben onnan is csak szar, nem működik jön.

Pont ebböl lesz az a pár elhíresült nevetségesen egyszerűen feltörhető weboldal, hogy csak arra mennek, hogy működjön. Felveszik érte a pénzt, aztán ha valaki fel meri törni, majd jól lecsukják. Őket meg úgyse kéri számon senki. Ki volt pipálva, hogy megy. Akkor onnantól mosom kezeim oszt csá.
-
Ribi
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt én tudom, ne nekem mond

Csak szerintem bambano kicsit keveri a szar a program és még csak nem is működik és a szar a program, mert fel lehet törni dolgot.
Erre írtam, hogy nincs feltörhetetlen program. Az, hogy valami 100%-ban elláítja feladatát "ideális" esetben, az fényévekre van a kártékony kódoktól is védve van esettől."corner case"-re fingom sincs, de részben ezen segítenek az etikus hekkerek.
-
Ribi
nagyúr
Nincs feltörhetetlen software pont ahogy zár sem.
Nincs olyan, hogy az OS fejlesztője hibát tesz bele. Szimplán nem lehet megoldani, hogy minden ellen védve legyen. Ez így ebben a formában igen naív gondolkodás, hogy csak azért nem írnak tökéletes programot, mert nem akarnak/pénz/idő kérdése. -
Ribi
nagyúr
Ezt a részt nem értem: "algoritmusokkal, definíciókkal bizonyíthatóan működő tervet készíteni"
Meg kellene tanulni valamit, de mire megtanulod már elavult, de úgy hogy még nem tanult meg semmit, tervezzen meg valamit. Erre jó a tapasztalat. Vagy akkor ennek hogy kellene működnie? -
Ribi
nagyúr
Ezek szerint nem tűnt fel, hogy "enyhe" trollkodás volt, pedig próbáltam jelezni.
Mindig agyfaszt kapok amikor bárhol bármikor bármivel kapcsolatban megemlítik, hogy lám lám pár ember aki elhagyta az egyetemet, vagy nem is járt oda és mégis milyen gazdag.
Kb semmi köze a 2 dolgonak egymáshoz. És a cikk második részéhez még annyira sincs köze.
-
Ribi
nagyúr
Zuki nem csak ellopta az ötletet amiből meggazdagodott?
Végülis manapság sikkasztóknak, politikusoknak, celebeknek áll a világ. Szóval tény, felesleges tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest