- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Nálunk volt olyan tanár, aki a session bean-t fordította viszonypaszulyra és ez konkrétan benne volt a jegyzetben
A második gondolat: nálunk vannak olyan tanárok akik próbálják ezt, általában ennek az az eredménye, hogy az ilyen tárgyak a közvélekedés szerint a legnehezebbek és legrosszabbak. Ahol nem a bemagolt anyagot kell visszaadni, hanem gondolkozni. És nem akarok itt álszenteskedni, nekem is van ami ezek közül éppen kettessel lett meg, mert nem volt kedvem előadásra járni meg értelmezni az anyagot, de így visszanézve kicsit már bánom. Nekem annyi szerencsém van, hogy az egyetem kezdete óta dolgozok, így egy csomó mindent láttam a gyakorlatban hogyan is működik hogyan alkalmazzák, meg beszélgettem csomót a már X éve fejlesztő kollégákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- MotoGP & WSBK
- BlitzWolf termékek topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest