Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trollbela
csendes tag
Nem kell ehhez iOS, csak egy böngésző. Skubizzátok http://kalandjatekkockazat.com
-
adalbert1
veterán
válasz
- = Zk = - #25 üzenetére
Igen, a végére már nem tudtam hogy hova kellene visszalapozni ha rossz útvonalon mentem tovább, de az csak 5-6 rész után derült ki.
-
adalbert1
veterán
Habár csak 4 ilyen könyvem volt, azokat nagyon szerettem. Amik megvoltak: Az elátkozott ház, A haláltalizmán, A rémület útvesztője, és A pusztítás maszkjai. Mondjuk mindig csaltam, a csatákat sose játszottam le, hanem mindig tovább lapoztam mintha én nyertem volna.
-
AnginaP
aktív tag
Ezeket a könyveket én is imádtam, kedvencem a Halállabirintus és az Elátkozott Ház!
Ha szeretnétek emléket böffenteni, van egy nagyon jó és igényes rajongói oldal, ahol fel van rakva az összes könyv, plusz fordítják magyarra azokat amik csak angolul jelentek meg.
Ha kell valakinek a webcím, privátban eldobom, gondolom itt nem túl illedelmes reklámozni. -
RyanGiggs
őstag
válasz
- = Zk = - #18 üzenetére
Na akkor nem én voltam a "béna" hogy nem tudtam végigvinni!!
Tudtam hogy a könyvben van a kutya elásva!!Ha jól emlékszem 8.-os lehettem mikor ezeket a könyveket gyűjtöttem.
Azóta meg már eltelt 15 év!
De még mindig emlékszem, jó móka volt akkoriban.
Persze a C-64es időszak még nagyobb móka volt. -
Brutális eb
addikt
Erdegem valaki lásson benne fantáziát androidon magyarúl.
Annyira jó lenne vonatozás alkalmával tolni.
Régen rengeteget játszottam. -
dave666
aktív tag
A könyvek anno nagy kedvenceim voltak.
Megvolt az összes Steve Jackson és Ian Livingstone könyv
Érdekes lehet ez a kiadás is -
Tom5
addikt
válasz
- = Zk = - #12 üzenetére
Ezeket abszolút nem vágom! El kellene néznem az antikváriumba, régen voltam...
-
Tom5
addikt
válasz
- = Zk = - #10 üzenetére
Nah arra nem...
-
Tom5
addikt
válasz
- = Zk = - #8 üzenetére
Nekem is az lett meg először, nagyon jó a képvilága. Teljesen beletudom magam élni. Tetszenek a rajzok benne...Szamuráj kardja sem volt rossz.
KJK után meg jött a szerepjáték. M.A.G.U.S powa
-
Tom5
addikt
válasz
- = Zk = - #6 üzenetére
Így végiggondolva mind nagyon jó. Talán azt tudom kiemelni ami kevésbé tetszett: Rettegés útvesztője (azt hiszem ez a pontos cím) A legnagyobb hatást a bajnokok próbája tette rám, mivel az volt az első könyvem. De nagy kedvenc még a Steve Jackson: Shamutanti dombok meg Kharé a csapdák kikötővárosa. Ez egy négy részes könyvsorozat volt. Külön külön is játszható volt, de a teljes történet a 4 könyvet "végigolvasva" alakult ki. link
-
- = Zk = -
félisten
nekem csak az Országút Harcosa a kedvencem (meg a többi
)
régen volt az interstate76 nevű alkotmány, nah, az részben hasonlított rá. de sajnos akkor nem volt még gépem, amin futott volna, mostmeg nem találtam használható verziótTitan nekem is megvan
... volt egy évem, mikor tesz-vesz, vatera stb vásárolgattam az ilyen könyveket. tömtem a polcomat. még pár ilyen hír, és elkezdem megint tömködni
-
Tom5
addikt
Nekem is ott sorakozik a polcon jó pár rész. Ha előveszem őket mindig a gyermekkorom jut eszembe. Mentünk a városban és voltak könyvárusok. Mindig a KJK könyveket kerestem.
Nagy kedvencem: Országút harcosa, Bajnokok próbája, Haláltalizmán, Vértengerek
Nagy Titán könyvem is megvan valahol... -
- = Zk = -
félisten
úú, megvan a KJK könyvek 95%-a, plusz az egyéb sallangok ugyaneből a fajtából
...imádom mind a mai napig
... hiányolom is egyúttal
bsszameg, ha lesz magyarul, vennem kell iOS-t futtató eszközt. fck
-
whitezo88
nagyúr
válasz
superTibcsi #2 üzenetére
és jó nehezek, bár elég nagy kib.szás, mikor annyi van, hogy
balra mész 321.
egyenesen 141.
jobbra 72.és ebből kettő az, hogy kalandod itt véget ért
ennél gonoszabb, ami a Varázsló barlangja vagy mi, ahol a végén csak akkor tudod megölni a bosst, ha 2 vagy 3 tárgyat összesezdtél, persze csak akkor, ha arra mentél. ugyanez van Halállabirintusban. Skorpiók mocsarában legalább lehet összevissza menni.
-
whitezo88
nagyúr
nagy kedvenceim voltak! jó lenne a többit kiadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Motoros topic
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest